Fri frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

Over 750 000 ordrer sendt i Norge

-25% SPAR 120,-
The Butcher 500 g
The Butcher 500 g The Butcher 500 g

The Butcher 500 g

Tilbudspris 359,- Før 479,-
Tilbudspris 359,- Før 479,-


Størrelsesguide
På lager
Varenummer
X9846
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

The Butcher er en av markedets kraftigste Pre Workout (PWO) tilskudd! 

The Butcher gir deg kraftig pump, hemmer melkesyre, øker energi og fokus, og har store doser av alle virkestoffer. Hvis målet ditt er å bli maksimalt psyket før en hard treningsøkt, så er dette produktet for deg. Det er på tide å vekke villdyret og slakte vektene.

Etter flere år med utvikling er The Butcher et produkt med høy dosering av de viktigste ingrediensene du forventer å finne i en god pre-workout. Blandingen av L-Citrullin, L-AAKG, buffersalter, kreatin og beta-alanin gir en kraftig forhøyet blodstrøm til muskulaturen. Du får også økt eksplosivitet og høyere melkesyreterskel, noe som hjelper deg å pumpe vekter enda lenger.

Koffein og diverse urteekstrakter gir deg et knivskarpt fokus gjennom hele økta, og amnosyrene bidrar til den betydelige energiboosten. Glocorolactone, taurin og tyrosin gir en sterkt vasodilerende effekt, noe som bidrar til bedret oksygentilførsel og energi til muskulaturen.

Hvis du kun skal bruke én pre-workout, velg The Butcher!

Bland én scoop (20 g) med 300 - 400 ml vann. Innta ca. 30 minutter før trening. Ikke overskrid anbefalt dose. Må ikke inntas inntil 4 timer før søvn.

Vis hele produkttekst
Næringsinnhold

Pump insane matrix

AAKG

3500 mg

Citrullinmalat

2000 mg

Arginin HCL

1000 mg

Natriumcitrat

1500 mg

Kaliumklorid

100 mg

Crazy energyfusion matrix

Tyrosin

1000 mg

Taurin

500 mg

Koffein

250 mg

Amaranthus Cruentus

250 mg

Teacrine

50 mg

Glukuronolakton

100 mg

Niacin

10 mg

Lact-away matrix

Beta-alanin

3300 mg

Kreatin monohydrat

2000 mg

Tricreatinmalat

2000 mg

Kalsiumfosfat

900 mg

Miner-vit stack

Magnesium bisglysinat

800 mg

- Hvorav magnesium

160 mg

Vitamin C

200 mg

Ingredienser

Beta Alanin, Arginine alfaketoglutarat, Citrulline Malate, kreatin monohydrat, Tricreatin malat, natriumsitrat, Arginine HCL, Tyrosin, kalsiumfosfat, magnesium bisglycinate, Taurin, askorbinsyre, Koffein, Amaranthus Cruentus, Glukorolakton, teacrine, kaliumklorid, niacin, aroma, farging: E-150c, søtningsmiddel. Aspartam *, acesulfam-K

* Inneholder en fenylalaninkilde

Warning

Oppbevares tørt og kjølig samt utenfor barns rekkevidde. Unngå direkte sollys. Ikke egnet for gravide, ammende eller barn.

Dette produktet er et kosttilskudd og erstatter ikke et variert kosthold tilrettelagt for vektnedgang. Overskrid ikke den anbefalte daglige dosen. Best før dato referer til uåpnet beholder, som er korrekt lagret.

Produsent
SWEDISH SUPPLEMENTS
Se alle produkter fra SWEDISH SUPPLEMENTS

Swedish Supplements er et av skandinavias hotteste produsenter av kosttilskudd

Målet er å være først ute med de nyeste produktene til en konkurransedyktig pris. Produktene er for personer som setter kvalitet og resultater først, og de utvikles etter høy forskningsmessig standard. Alle produktene utvikles og produseres i Sverige, og produksjonen foregår i et strengt GMP-sertifisert miljø som garanterer sikkerhet og kvalitet.

Produktomtaler