Legacy Lifter - Grey / Blue
Legacy Lifter - Grey / Blue Legacy Lifter - Grey / Blue Legacy Lifter - Grey / Blue Legacy Lifter - Grey / Blue Legacy Lifter - Grey / Blue Legacy Lifter - Grey / Blue Legacy Lifter - Grey / Blue

Legacy Lifter - Grey / Blue

Bilde av størrelsesguide for Reebok sko dame

Størrelsesguide
Utsolgt
Varenummer
X14524
  • Gratis bytte i 30 dager

Reebok Legacy Lifter i lekker blåfarge blir din nye bestevenn på jakt etter personlige rekorder!

Dette er en stabil og god sko som passer til all trening hvor man trenger et stabilt underlag. Hælpartiet er 2cm høyere enn fronten, altså ypperlig for knebøy eller liknende. Skoene er lette og fine på foten, og har en god ventilerende overdel så føttene får puste på selv de hardeste øktene. Mellomsålen består av dempende materiale, mens yttersålen med grip rubber skal holde deg på underlaget uten at du sklir.

Egenskaper:

  • God passform
  • Pustende
  • Ventilerened
  • Myk mellomsåle
  • Godt feste med yttersåle
  • Farge: blå
Artikkelnummer: CN4735

Vis hele produkttekst
Produsent
Reebok
Se alle produkter fra Reebok

Reebok leverer treningsklær til deg som ønsker å yte maks på trening. Dette er den sterkeste kolleksjonen av treningsklær ute, ikke bare for Crossfit-trening, men for all funksjonell trening og styrketrening. Klærne er spesielt tilpasset funksjon, passform og kvalitet etter et samarbeid med profesjonelle utøvere. Vi må jo nevne at Reebok er hovedsponsor av Crossfit! Her finner du tøffe treningsklær for all type tøff trening både til dame og herre!

Vi har naturligvis også et stort utvalg av treningssko tilpasset crossfit. Vi håper du finner inspirasjon i treningsklærne og treningskoene fra Reebok og vi skal gjøre vårt ytterste for å holde deg oppdatert med nyheter til enhver tid!

Produktomtaler