Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

Magne-100 Sport 60 kapsler
Magne-100 Sport 60 kapsler

Magne-100 Sport 60 kapsler

99,-
99,-
Utsolgt
Varenummer
X9692
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

Magne-100 Sport er en kompleks sammensetning av fire forskjellige former for magnesium i meget høy kvalitet

Magnesium er blant annet nødvendig for at nervesystemet og sirkulasjonssystemet skal fungere optimalt. Det er også nødvendig for energiproduksjon og muskelsammentrekning. Har du mangel på magnesium kan du bli trøtt, irritert og overtrent. Produktet dekker ditt daglige behov og er særlig viktig for fysisk aktive personer.

Ta 1 kapsel 2 ganger daglig sammen med mat.

 

Artikkelnuimmer: 10520

Vis hele produkttekst
Næringsinnhold

Næringsinnhold per porsjon (1 kapsel)

Magnesium

 187,5 mg

Vitamin B6

 0,70 mg

Ingredienser

Magnesiumoksyd, magnesiumkarbonat, magnesium citrat, magnesium laktat, kapsel (gelatin og farge), antiklumpemiddel, Vitamin B6

Advarsel

Skal ikke erstatte en variert kost. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Tenk på betydningen av et allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Produktet er tiltenkt friske personer over 18 år. Hvis du er gravid, ammende, lider av sykdom eller medisineres bør du alltid kontakte lege innen bruk av produktet.

Produsent
TREC NUTRITION
Se alle produkter fra TREC NUTRITION

Kosttilskudd fra Trec Nutrition gir deg ekstra utholdenhet ved hard trening. 

Trec Nutrition er leverandør av S.A.W. Det populære pre-workout kosttilskuddet kan gjøre deg eksplosiv, mer våken og mer motivert på trening. SAW preparatet forsinker muskelutmatting og forsuring av vevene, noe som gir deg ekstra motivasjon og utholdenhet ved harde treningsøkter.  Trec Nutrition er et merke preget av kvalitet og et ønske om å gi deg din aller beste treningsøkter.

Produktomtaler