Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

Bytte, retur og reklamasjon

Bytte, retur og reklamasjon


Vi tilbyr våre kunder 30 dager åpent kjøp og GRATIS bytte & retur.

Dette betyr at du må innlevere din returforsendelse til Posten innen 30 dager etter at du har mottatt pakke..

Kontakt oss på mail salg@xlife.no for å få tilsendt returseddel fr du skal sende din pakke i retur til oss. Vi ønsker at du skriver hva som skal sendes i retur og årsak til retur.

Vi bruker metoden med å sende returseddel på mail for å spare miljøet. Ca 150 000 pakker sendes fra X-Life årlig, og kun 7% skal byttes / returneres. Ved å bruke mail sparer vi miljøet for over 100 000 retursedler av papir, plast og lim som ville gått rett i søpla, og det synes vi er verdt jobben med å maile litt :)

VIKTIG: Etiketten som er klistret på pakken du mottar fra oss kan ikke benyttes til retursending. Du må benytte en ny etikett du får tilsendt per epost.

Returadresse: X-life AS, Orkidehøgda 2, 3000 Drammen


Bytte

Dersom du ønsker å bytte en eller flere varer, så bestiller du selv de nye varene du ønsker i nettbutikken vår som ved en ordinær handel.

Det er helt gratis å bytte varer hos oss.

For å få fri frakt på den nye bytteordren din vil du få tildelt en rabattkode per e-post sammen med returseddelen du mottar, som kan brukes ved kjøp under kr. 800,-

Ved kjøp over kr 800,- får du automatisk fri frakt.

Når returpakken din ankommer lageret vårt, og vi ser at alle varer er ok, vil vi refundere beløpet for returvarene til din konto/kort.


Retur

Kontakt oss på salg@x-life.no for å motta en returseddel. Angrerettskjema er sendt som vedlegg på sendingsbekreftelsen din. Du kan også klikke her for å laste ned angrerettskjema.

Det er helt gratis å returnere varer hos oss.

Vi godtar ikke postoppkrav eller rekommandert forsendelse som fraktmetode på retur.

Hvis du ikke har mulighet til å printe ut returseddel, så kan vi sende det til deg per brevpost.

Om du benytter deg av andre fraktmetoder enn vår returseddel må denne kostnaden dekkes av kunde.