Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

Massive Mass 3,5 kg
Massive Mass 3,5 kg

Massive Mass 3,5 kg

499,-
499,-
På lager
Varenummer
X8879
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

Rå gainer av høyeste kvalitet fra Swedish Supplements!

Dette produktet hjelper til med muskelvekst, restitusjon og gir langvarig energi til dine muskler. Myseprotein, karbohydrater og MCT i en perfekt blanding med 3 gram kreatin monohydrat per porsjon øker muskelvolumet og styrken betraktelig. I tillegg er produktet tilsatt 1000 mg taurin for økt eksplosivitet. Denne gaineren inneholder hele 10,7 gram BCAA per servering og 1040 kcal!

Dekstrose, aminosyrer og hydrolysert myseprotein gir raskt opptak av muskelbyggende og restituerende komponenter. Myseprotein og maltodekstrin støtter den videre muskelveksten og mengder av micellar kasein og solsikkeolje tilfører en varig frigjøring av aminosyrer og energi ut i blodbanen.

Massive Mass motvirker effektivt alle katabolske/nedbrytende prosesser som kan oppstå i løpet av dagen!

Anbefalt dosering: Bland 4 måleskjeer (ca. 233 g) med 350 ml vann. Drikk 1 - 2 ganger per dag, gjerne etter trening og mellom måltider.

Vis hele produkttekst
Næringsinnhold

Per Servering (233g):

Energi 4351 kJ/1041 kcal
Fett 25 g
hvorav mettet 7 g
Karbohydrater 146 g
hvorav sukkerarter 46 g
Protein 58 g
Salt 455 mg
Kreatin monohydrat    3 g
Taurin 1 g
Advarsel

Skal ikke erstatte en variert kost. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Tenk på betydningen av et allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Produktet er tiltenkt friske personer over 18 år. Hvis du er gravid, ammende, lider av sykdom eller medisineres bør du alltid kontakte lege innen bruk av produktet.

Produsent
SWEDISH SUPPLEMENTS
Se alle produkter fra SWEDISH SUPPLEMENTS

Swedish Supplements er et av skandinavias hotteste produsenter av kosttilskudd

Målet er å være først ute med de nyeste produktene til en konkurransedyktig pris. Produktene er for personer som setter kvalitet og resultater først, og de utvikles etter høy forskningsmessig standard. Alle produktene utvikles og produseres i Sverige, og produksjonen foregår i et strengt GMP-sertifisert miljø som garanterer sikkerhet og kvalitet.

Produktomtaler