Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

TP 900 AC Tredemølle
TP 900 AC Tredemølle TP 900 AC Tredemølle

TP 900 AC Tredemølle

24 999,-
24 999,-
Utsolgt
Varenummer
300976
  • 90 dagers åpent kjøp

Masterfit TP 900 Tredemølle er møllen for deg som ønsker høy toppfart, pent design og topp kvalitet!

Tredemøllen er spesielt utviklet for deg som ønsker muligheten til å løpe lenge, ofte eller raskt. Topphastigheten på 22 km/t oppnås av en kraftig AC-motor på 2,5 hk. Til forskjell fra en DC-motor tåler en AC-motor mye og lang bruk, for eksempel i et treningsrom for bedrifter. Computeren har 18 programmer, så her vil alle finne noe som passer.

Tredemøllen har innebyggede høyttalere og støtter MP3-filer, i tillegg til at det finnes en holder for nettbrett. Produktet har app-funksjon og håndpulsindikatorer som lar deg styre intensiteten på treningen. Løpebåndet er stort og behagelig å løpe på, med god demping. Båndet måler 60 x 154 cm.

Maksimal brukervekt er 150 kg.

Dette produktet leveres gratis hjem på dør, på bakkeplan.

Artikkelnummer: 300976

Vis hele produkttekst
Ønsker du å utsette betalingen?

Når du kommer til kassen kan du velge å utsette betalingen! Du kan velge faktura med 14 dager forfall helt kostnadsfritt, eller du kan utsette betalingen i 1 - 2 måneder. Du kan også velge å delbetale i eget tempo fordelt på opptil 24 måneder. Velger du delbetaling kan hele beløpet innfris når som helst dersom man skulle ønske det.

Service og reklamasjon

Service og reklamasjoner på dette produktet gjennomføres av Mylna Sport.

De har bedt oss om å henvise kunder som trenger deler eller ønsker å reklamere direkte til dem. Dette er for at du skal få så god og rask hjelp som mulig, uten forsinkende mellomledd. Mylna Sport har en meget kompetent og hyggelig serviceavdeling.

Du kommer i kontakt med dem ved å registrere din reklamasjon på http://mylnasport.no/service/mylna-service/ eller ved å ringe 32 27 27 27.

Produsent
MASTERFIT
Se alle produkter fra MASTERFIT

Masterfit er høykvalitetsutstyr som er laget spesielt for det nordiske markedet. 

Produktomtaler