TP 900 Spinningsykkel
TP 900 Spinningsykkel

TP 900 Spinningsykkel

14 999,-
14 999,-
Utsolgt
Varenummer
300984
  • Gratis bytte i 30 dager

Masterfit TP 900 Spinningsykkel er sykkelen for deg som ønsker høy motstand, pent design og god byggekvalitet!

Sykkelen fra Masterfit er utviklet spesielt for det norske markedet med nordiske proporsjoner. Bremsesystemet er magnetisk, noe som gir jevn motstand og trinnløse nivåer. Et svinghjul på hele 14 kg gir et godt og solid tråkk, og SPD-pedalene lar deg bruke både vanlige sko og sykkelsko når du trener.

Computeren estimerer watt i tråkket slik at du kan styre intensiteten på treningen, noe som er viktig for den seriøse. Sykling er en veldig god måte å trene hjerte- og karsystemet, samt beina. At sykling er veldig skånsomt for leddene skader heller ikke.

Maksimal brukervekt er 150 kg.

Dette produktet leveres gratis hjem på dør, på bakkeplan.

Artikkelnummer: 300984

Vis hele produkttekst
Ønsker du å utsette betalingen?

Når du kommer til kassen kan du velge å utsette betalingen! Du kan velge faktura med 14 dager forfall helt kostnadsfritt, eller du kan utsette betalingen i 1 - 2 måneder. Du kan også velge å delbetale i eget tempo fordelt på opptil 24 måneder. Velger du delbetaling kan hele beløpet innfris når som helst dersom man skulle ønske det.

Service og reklamasjon

Service og reklamasjoner på dette produktet gjennomføres av Mylna Sport.

De har bedt oss om å henvise kunder som trenger deler eller ønsker å reklamere direkte til dem. Dette er for at du skal få så god og rask hjelp som mulig, uten forsinkende mellomledd. Mylna Sport har en meget kompetent og hyggelig serviceavdeling.

Du kommer i kontakt med dem ved å registrere din reklamasjon på http://mylnasport.no/service/mylna-service/ eller ved å ringe 32 27 27 27.

Produsent
MASTERFIT
Se alle produkter fra MASTERFIT

Masterfit er høykvalitetsutstyr som er laget spesielt for det nordiske markedet. 

Produktomtaler