SR 500 Squat Rack Bumper Styrkepakke 90 kg

Nå 10 999,-

Spar 7 890,- Førpris 18 889,-
På lager
Pakkens innhold
Vektstang
Abilica Bumper Vektstang er en vektstang med olympisk standard 50 mm diameter, med forsterket kulelager i messing. Stangen er spesielt godt egnet til løfteøvelser som innebærer raske vendinger, som for eksempel rykk og støt. Abilica BumperStang er designet og testet for «dropping» fra 260 cm, og tåler maksimal vektbelastning 500 kg. 220 cm 20 kg Grepsvidde 132 cm Passer til vektskiver med 50 mm åpning Maks belastning: 500 kg Artikkelnummer: 300095
I pakken
Squat Rack
Abilica SR 500 er det perfekte produktet for deg som ønsker et knebøystativ som tåler høy belastning og som samtidig er plassbesparende.Abilica SR 500 er et knebøystativ med justerbar bredde fra 63 til 110 cm målt fra innsiden av stativet (136-205 cm på selve stativet). Bredden kan justeres ut fra 7 ulike justeringsnivåer. Dette gjør SR 500 godt egnet for dips trening for alle utøvere, og ikke minst et svært enkelt stativ å lagre når det ikke er i bruk.Knebøystativet har en enkel «slide-and-twist» funksjon på vektstangholder og sikkerhetsarmer slik du kan gjøre raske justeringer. Velg mellom 35 justeringshull fordelt på en høyde fra 40 til 160 cm. Sikkerhetsarmene på SR 500 har en lengde på 30 cm som gjør treningen din sikrere når du gjør øvelser som knebøy og benkpress.Abilica SR 500 har to lagringspinner med inkludert 50 mm adapter, slik at du kan lagre vektskiver fra 25 mm opp til 50 mm i diameter. Lengden på lagringspinnene er 21.5 cm.
Treningsbenk
Tunturi UB40 er en kraftig justerbar vektbenk, perfekt til alle behov for hjemmetrening!Tunturi UB40 Utility Bench er en justerbar vektbenk som hjelper deg med å nå alle treningsmålene dine hjemme. Med hele 6 justeringsnivå for rygg og 2 justeringer for sittepute kan du enkelt justere benken etter dine formål. Med 47 cm høyde fra gulv til sittepute og en 31 cm bred ryggpute vil du kunne sette bena godt i bakken og ha en stødig ryggplate når du gjør pressøvelser. Justerbare nivå ryggpute: 6 Vinkler ryggpute: 0/20/37/52/70 Justerbare nivå sittepute: 2 Vinkler sittepute: 0/17 Produkt størrelse: L 125 x W 70 x H 47 cm Product weight: 17 kg Maks vektkapasitet: 200 kg      
Låser til vektstang
Farge: Black
Abilica Olympic Collar i sort er stilige og solide låser til 50 mm stenger som tåler tung og hyppig bruk!
2x Vektskiver 15 kg
Vekt: 15 kg
Masterfit Hi-Temp Bumperplate 15 kg. Bumperplates fra Masterfit er produsert i høytemperert gummi med innkapslet sentrering. De tåler dropp fra høyder, gjentatte ganger og er svært støysvake i forhold til klassiske bumperplates eller vektskiver. Passer til 50mm vektstang. Diameter er 45cm og tykkelse er 7,1cm. Pris per stk.
4x Vektskiver 10 kg
Vekt: 10 kg
Masterfit Hi-Temp Bumperplate 10 kg. Bumperplates fra Masterfit er produsert i høytemperert gummi med innkapslet sentrering. De tåler dropp fra høyder, gjentatte ganger og er svært støysvake i forhold til klassiske bumperplates eller vektskiver. Passer til 50 mm vektstang. Diameter er 45 cm og tykkelse er 5,9 cm. Pris per stk.
Squatpad
Abilica SquatPad gir suveren beskyttelse for skuldre og hofter under styrketrening.Denne bar pad hybriden passer perfekt til øvelser som knebøy, hip thrust og glute bridge. Den er designet med et fall i midten for å gjøre det lettere å plassere stangen riktig når man skal trene.Passer til 25 mm, 30 mm og 50 mm stenger. Artikkelnummer: 300902

SR 500 Squat Rack Bumper Styrkepakke 90 kg er en styrkepakke for komplett styrketrening hjemme. Utstyret tåler tung og langvarig trening. Her får du trent hele kroppen hjemme. Tren øvelser som knebøy, benkpress, markløft, skulderpress og mye mer.

Pakken er satt sammen av produkter med høy kvalitet for at du skal få best mulig utbytte av treningen hjemme, over lang tid. Pakken er rigget for at du skal kunne trene alt du trenger for å få en sterk kropp og kunne sette nye rekorder hjemme. Vektskiver og stang tåler tøff bruk og du kan fint kjøpe til mer vekter etterhvert som du blir sterkere.

Varekode: B11014

X-life tilbyr unik service og Norges beste reklamasjonsrutiner for alt* treningsutstyr vi selger, til både private og bedrift. X-life er en del av Mylna Gruppen som er lokalisert i Nye Drammen. Mylna er Nordens største produsent og leverandør av treningsutstyr for hjemmetrening.

Uansett om du kjøper en tredemølle, romaskin, spinningsykkel, AirTrack, manualer eller treningsmatte, står Mylna sin serviceavdeling parat for å gi deg den beste service. Hos vår serviceavdeling i Mjøndalen har vi et stort lager med reservedeler til alle produkter.

De fleste av service – og reklamasjonssaker foregår hos kunde – du trenger altså ikke å sende fra deg stort og tungt utstyr. Vårt nettverk av teknikere dekker alle hjørner av Norge. Om vi ikke klarer å løse utfordringen på stedet eller må bytte produktet står vi for all planlegging og kostnader knyttet til transport og logistikk.

*Dette gjelder for følgende merker:

Abilica, Masterfit, X-erfit, Bowflex, ProForm, NordicTrack, Tunturi, Weider, Jumpmaster, Nordic, Schwinn, Everlast, UFC og Redcord.

For at du skal få den beste og mest effektive service kontakter du vår serviceavdeling som er lokalisert hos Mylna Sport ved å registrere din sak på: http://mylnasport.no/service/mylna-service/