TP 200 Trimsykkel

Nå 2 999,-

Spar 4 000,- Førpris 6 999,-
3 på lager

Masterfit TP200 trimsykkel passer til hjemmetrening på de dagene man ikke har lyst til å gå ut.

Denne er god å ha på dager hvor man ikke vil sykle i kaldt eller dårlig vær. Med 12 forhåndsinnstilte programmer vil den kunne gi god trening til de aller fleste. Den har et svinghjul på 7 kg som gir deg 32 motstandsnivåer til treningen. Dette justeres enkelt ved å vri på en bryter. Det følger med en LCD skjerm som viser tid, hastighet, motstandsnivå og kaloriforbruk. Det er også mulighet for å lese av puls som måles via håndpuls på styret. 

Husk underlagsmatte når du kjøper trimsykkel - denne vil skåne gulv mot svette/fuktighet og riper, samt dempe støy.

Masterfit TP200 trimsykkel passer for deg som:

  • Vil ha en trimsykkel til hjemmebruk
  • Vil ha en trimsykkel som gir god trening
  • Vil ha en rimelig trimsykkel med god kvalitet

Maksimal brukervekt er 120 kg.

Varekode: 300523

Lengde: 91.00 cm
Bredde: 58.00 cm
Motstandsnivåer: 32.00 stk
Treningsprogram: 16.00 stk
Pulsstyrt program: Ja
Pulsbelte: Ekstrautstyr
Høyde: 152.00 cm
Tråkkfrekvens: Ja
Svinghjul: 7.00 kg
Horisontal styrejustering: Nei
Vertikal styrejustering: Ja
Horisontal setejustering: Ja
Motstandsjustering fra computer: Ja
Vertikal setejustering: Ja
Transporthjul: Ja
Strømforsyning: Adapter 220v
Maksimal personvekt: 120.00 kg
Vekt: 35.00 kg
Bruksområde: Hjemmetrening

X-life tilbyr unik service og Norges beste reklamasjonsrutiner for alt* treningsutstyr vi selger, til både private og bedrift. X-life er en del av Mylna Gruppen som er lokalisert i Nye Drammen. Mylna er Nordens største produsent og leverandør av treningsutstyr for hjemmetrening.

Uansett om du kjøper en tredemølle, romaskin, spinningsykkel, AirTrack, manualer eller treningsmatte, står Mylna sin serviceavdeling parat for å gi deg den beste service. Hos vår serviceavdeling i Mjøndalen har vi et stort lager med reservedeler til alle produkter.

De fleste av service – og reklamasjonssaker foregår hos kunde – du trenger altså ikke å sende fra deg stort og tungt utstyr. Vårt nettverk av teknikere dekker alle hjørner av Norge. Om vi ikke klarer å løse utfordringen på stedet eller må bytte produktet står vi for all planlegging og kostnader knyttet til transport og logistikk.

*Dette gjelder for følgende merker:

Abilica, Masterfit, X-erfit, Bowflex, ProForm, NordicTrack, Tunturi, Weider, Jumpmaster, Nordic, Schwinn, Everlast, UFC og Redcord.

For at du skal få den beste og mest effektive service kontakter du vår serviceavdeling som er lokalisert hos Mylna Sport ved å registrere din sak på: http://mylnasport.no/service/mylna-service/