TP 900 Trimsykkel

10 999,-

599,-
5+ på lager

Masterfit TP 900 Trimsykkel er en meget kraftig og solid ergometersykkel for bruk til hjemmetrening og trimrom.

Ergometersykkelen har lavt innsteg slik at det er lett å gå av/på sykkelen, selv med bevegelsesproblemer. Enkel tilpasning av sittestilling ved at setet kan justeres både horisontalt og vertikalt. Ergometersykkelen leveres klargjort med 12 treningsprogram i tillegg til pulsprogram, watt program, fettforbrenningsprogram og recovery program. Computer viser tid, distanse, hastighet, kalorier, puls og tråkk pr minutt (kadens). 7 kg svinghjul og motorisert magnetmotstand gir jevn og god motstand, uten lyd på alle motstandsnivåer.

Egenskaper:

  • 7 kg svinghjul
  • 12 stk treningsprogram
  • Pulsstyrt program
  • Transporthjul
  • Trådløs pulsmottager (pulsbelte er ekstra utstyr)
Varekode: 373171
Lengde: 122.00 cm
Bredde: 61.00 cm
Høyde: 154.00 cm
Tråkkfrekvens: Ja
svinghjul: 7.00 kg
Horisontal styrejustering: Nei
Treningsprogram: 12.00 stk
Vertikal styrejustering: Nei
Horisontal setejustering: Ja
Pulsstyrt program: Ja
Pulsbelte: Ekstrautstyr
Motstandsjustering fra computer: Ja
Vertikal setejustering: Ja
Strømforsyning: Adapter 220v
Transporthjul: Ja
Vekt: 46.00 kg
Maks personvekt: 150.00 kg
Bruksområde: Hjemmetrening/bedrift

X-LIFE tilbyr unik service og Norges beste reklamasjonsrutiner for alt* treningsutstyr vi selger, til både private og bedrift. X-LIFE er en del av Mylna Gruppen som er lokalisert i Nye Drammen. Mylna er Nordens største produsent og leverandør av treningsutstyr for hjemmetrening.

Uansett om du kjøper en tredemølle, romaskin, spinningsykkel, AirTrack, manualer eller treningsmatte, står Mylna sin serviceavdeling parat for å gi deg den beste service. Hos vår serviceavdeling i Mjøndalen har vi et stort lager med reservedeler til alle produkter.

De fleste av service – og reklamasjonssaker foregår hos kunde – du trenger altså ikke å sende fra deg stort og tungt utstyr. Vårt nettverk av teknikere dekker alle hjørner av Norge. Om vi ikke klarer å løse utfordringen på stedet eller må bytte produktet står vi for all planlegging og kostnader knyttet til transport og logistikk.

*Dette gjelder for følgende merker:

Abilica, Masterfit, X-erfit, Bowflex, ProForm, NordicTrack, Tunturi, Weider, Jumpmaster, Nordic, Schwinn, Everlast, UFC og Redcord.

For at du skal få den beste og mest effektive service kontakter du vår serviceavdeling som er lokalisert hos Mylna Sport ved å registrere din sak på: http://mylnasport.no/service/mylna-service/