X-fit Cage Bumper Styrkepakke 120 kg

Nå 17 999,-

Spar 12 986,- Førpris 30 985,-
På lager
Pakkens innhold
Vektstang
Abilica Bumper Vektstang er en vektstang med olympisk standard 50 mm diameter, med forsterket kulelager i messing. Stangen er spesielt godt egnet til løfteøvelser som innebærer raske vendinger, som for eksempel rykk og støt. Abilica BumperStang er designet og testet for «dropping» fra 260 cm, og tåler maksimal vektbelastning 500 kg. 220 cm 20 kg Grepsvidde 132 cm Passer til vektskiver med 50 mm åpning Maks belastning: 500 kg Artikkelnummer: 300095
I pakken
Cage
Masterfit X-fit Cage er et treningsrack med mange funksjoner for tung trening!Produktet er et funksjonelt stativ for Crossfit-øvelser og styrking av all muskulatur i hele kroppen. Det er meget anvendelig for alle tenkelige øvelser innenfor funksjonell styrke, enten med kroppen som belastning eller med vektstang. Stativet er produsert i 2 mm stål som gjør at det tåler meget tung belastning.Maksimalvekt for trening av knebøy er hele 350 kg, og sikkerhetsstopperne tåler hele 500 kg. Disse gjør også at man kan utføre tunge øvelser helt trygt selv om man trener alene. En rekke festepunkter for strikker og annet tilbehør gjør at alle øvelser enkelt kan tilpasses brukerens nivå. 
Treningsbenk
Tunturi UB40 er en kraftig justerbar vektbenk, perfekt til alle behov for hjemmetrening!Tunturi UB40 Utility Bench er en justerbar vektbenk som hjelper deg med å nå alle treningsmålene dine hjemme. Med hele 6 justeringsnivå for rygg og 2 justeringer for sittepute kan du enkelt justere benken etter dine formål. Med 47 cm høyde fra gulv til sittepute og en 31 cm bred ryggpute vil du kunne sette bena godt i bakken og ha en stødig ryggplate når du gjør pressøvelser. Justerbare nivå ryggpute: 6 Vinkler ryggpute: 0/20/37/52/70 Justerbare nivå sittepute: 2 Vinkler sittepute: 0/17 Produkt størrelse: L 125 x W 70 x H 47 cm Product weight: 17 kg Maks vektkapasitet: 200 kg      
Låser til 50 mm vektstang
Farge: Black
Abilica Olympic Collar i sort er stilige og solide låser til 50 mm stenger som tåler tung og hyppig bruk!
4x Vektskiver 10 kg
Vekt: 10 kg
Masterfit Hi-Temp Bumperplate 10 kg. Bumperplates fra Masterfit er produsert i høytemperert gummi med innkapslet sentrering. De tåler dropp fra høyder, gjentatte ganger og er svært støysvake i forhold til klassiske bumperplates eller vektskiver. Passer til 50 mm vektstang. Diameter er 45 cm og tykkelse er 5,9 cm. Pris per stk.
4x Vektskiver 15 kg
Vekt: 15 kg
Masterfit Hi-Temp Bumperplate 15 kg. Bumperplates fra Masterfit er produsert i høytemperert gummi med innkapslet sentrering. De tåler dropp fra høyder, gjentatte ganger og er svært støysvake i forhold til klassiske bumperplates eller vektskiver. Passer til 50mm vektstang. Diameter er 45cm og tykkelse er 7,1cm. Pris per stk.
Squatpad
Abilica SquatPad gir suveren beskyttelse for skuldre og hofter under styrketrening.Denne bar pad hybriden passer perfekt til øvelser som knebøy, hip thrust og glute bridge. Den er designet med et fall i midten for å gjøre det lettere å plassere stangen riktig når man skal trene.Passer til 25 mm, 30 mm og 50 mm stenger. Artikkelnummer: 300902
Nedtrekk
Masterfit X-fit Cage er en funksjonell nedtrekksstasjonen so, legger til en ny dimensjon ved ditt Masterfit X-fit Cage. Fester for både 25mm. og 50mm. vekskiver gjøre at man kan gjøre nedtrekksøvelser, sittende roing og biceps-curl og en rekke andre øvelser som krever motstand fra et vekmagasin. Doble glideskinner sikrer en jevn og fin bevegelse ved alle motstandsnivåer. Kulelager i alle trinser og kraftig, vinylbelagt stålvaier gjør det mulig å trene med belastning helt opptil 100 kg. Myke puter med justerbar høyde for optimal tilpasning av låsmekanisme for bena under nedtrekk Festes enkelt til eksisterende X-Fit Cage for et komplett treningsstudio som tar svært liten plass.
Dips stativ
Masterfit X-fit Dip attatchment til Masterfit X-fit Cage. Genialt tilbehør for deg som ønkser å utføre dips hjemme. Solid kontrsuksjon og du kan utføre dips med to ulike grepsbredder. Cage kjøpes her!

MasterFit X-fit Cage Styrkepakke 120 kg er en komplett styrkepakke med cage, justerbar benk, vektstang og vektskiver - Alt du trenger for å trene tung styrketrening hjemme!

Med denne komplette pakken kan du utføre styrketrening på høyt nivå hjemme. Styrkepakken består av solide komponenter av høy kvalitet som varer lenge. Utfør øvelser som knebøy, benkpress, skråbenk, skulderpress og mye mer! Alt ligger til rette for at både nybegynnere og viderekommende kan benytte seg av denne pakken, her er alt klart for å bli sterk.

Varekode: B11001