X-fit Cage Olympic Styrkepakke 150 kg

Nå 18 999,-

Spar 13 232,- Førpris 32 231,-
På lager
Pakkens innhold
Vektstang
Abilica WeightBar 220 cm er en olympisk vektstang på 20 kg, 220 cm og 28 mm diameter skaft. Stang som passer til alle løft, benkpress, knebøy og markløft. Passer vektskriver med 50 mm åpning. Maks vaktbelastning er 300 kg.
I pakken
X-fit Cage
Masterfit X-fit Cage er et treningsrack med mange funksjoner for tung trening!Produktet er et funksjonelt stativ for Crossfit-øvelser og styrking av all muskulatur i hele kroppen. Det er meget anvendelig for alle tenkelige øvelser innenfor funksjonell styrke, enten med kroppen som belastning eller med vektstang. Stativet er produsert i 2 mm stål som gjør at det tåler meget tung belastning.Maksimalvekt for trening av knebøy er hele 350 kg, og sikkerhetsstopperne tåler hele 500 kg. Disse gjør også at man kan utføre tunge øvelser helt trygt selv om man trener alene. En rekke festepunkter for strikker og annet tilbehør gjør at alle øvelser enkelt kan tilpasses brukerens nivå. 
Treningsbenk
Tunturi UB40 er en kraftig justerbar vektbenk, perfekt til alle behov for hjemmetrening!Tunturi UB40 Utility Bench er en justerbar vektbenk som hjelper deg med å nå alle treningsmålene dine hjemme. Med hele 6 justeringsnivå for rygg og 2 justeringer for sittepute kan du enkelt justere benken etter dine formål. Med 47 cm høyde fra gulv til sittepute og en 31 cm bred ryggpute vil du kunne sette bena godt i bakken og ha en stødig ryggplate når du gjør pressøvelser. Justerbare nivå ryggpute: 6 Vinkler ryggpute: 0/20/37/52/70 Justerbare nivå sittepute: 2 Vinkler sittepute: 0/17 Produkt størrelse: L 125 x W 70 x H 47 cm Product weight: 17 kg Maks vektkapasitet: 200 kg      
4x Vektskiver 5 kg
Vekt: 5 kg
Gummiert vektskive med metallforing.Vektskivene er priset pr stk.
2x Vektskiver 10 kg
Vekt: 10 kg
Gummiert vektskive med metallforing. Vektskivene er priset pr stk.
2x Vektskiver 20 kg
Vekt: 20 kg
Gummiert vektskive med metallforing.Vektskivene er priset pr stk.
2x Vektskiver 25 kg
Vekt: 25 kg
Gummiert vektskive med metallforing.Vektskivene er priset pr stk.
Squatpad
Abilica SquatPad gir suveren beskyttelse for skuldre og hofter under styrketrening.Denne bar pad hybriden passer perfekt til øvelser som knebøy, hip thrust og glute bridge. Den er designet med et fall i midten for å gjøre det lettere å plassere stangen riktig når man skal trene.Passer til 25 mm, 30 mm og 50 mm stenger. Artikkelnummer: 300902
Fjærlåser til 50 mm vektstang
Lås: Fjederlås 50mm
Abilica Fjærlås til 50 mm vektstang.   Selges som par.
Nedtrekk
Masterfit X-fit Cage er en funksjonell nedtrekksstasjonen so, legger til en ny dimensjon ved ditt Masterfit X-fit Cage. Fester for både 25mm. og 50mm. vekskiver gjøre at man kan gjøre nedtrekksøvelser, sittende roing og biceps-curl og en rekke andre øvelser som krever motstand fra et vekmagasin. Doble glideskinner sikrer en jevn og fin bevegelse ved alle motstandsnivåer. Kulelager i alle trinser og kraftig, vinylbelagt stålvaier gjør det mulig å trene med belastning helt opptil 100 kg. Myke puter med justerbar høyde for optimal tilpasning av låsmekanisme for bena under nedtrekk Festes enkelt til eksisterende X-Fit Cage for et komplett treningsstudio som tar svært liten plass.
Dips stativ
Masterfit X-fit Dip attatchment til Masterfit X-fit Cage. Genialt tilbehør for deg som ønkser å utføre dips hjemme. Solid kontrsuksjon og du kan utføre dips med to ulike grepsbredder. Cage kjøpes her!

MasterFit X-fit Cage Styrkepakke 150 kg er en komplett styrkepakke med cage, justerbar benk, vektstang og vektskiver - Alt du trenger for å trene tung styrketrening hjemme!

Med denne komplette pakken kan du utføre styrketrening på høyt nivå hjemme. Styrkepakken består av solide komponenter av høy kvalitet som varer lenge. Utfør øvelser som knebøy, benkpress, skråbenk, skulderpress og mye mer! Alt ligger til rette for at både nybegynnere og viderekommende kan benytte seg av denne pakken, her er alt klart for å bli sterk.

Varekode: B11004