Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

New T7.0 S Tredemølle
New T7.0 S Tredemølle New T7.0 S Tredemølle New T7.0 S Tredemølle New T7.0 S Tredemølle New T7.0 S Tredemølle

New T7.0 S Tredemølle

19 999,-
19 999,-
Utsolgt
Varenummer
403462
 • Gratis frakt over 800,-
 • Gratis bytte i 30 dager
 

Nordictrack New T7.0 S er en solid tredemølle med 2,75 HK. motor (5,5 HK Peak), 20 km/t og stort løpebånd som gir deg muligheter for tøffe intervaller og lange økter. iFit live medlemskap er inkludert i hele 12 måneder, vær interaktiv, konkurrer med andre rundt om i hele verden og lag dine egne løyper på Google™  Maps.

 

New T7.0 S Tredemølle er kåret til beste Premiumvalg 2020 av Getfitness. Tredemøllen har en høy maks hastighet på hele 20 km/t, 10% stigning, stort løpebånd og det velkjente dempesystemt FlexSelect™  fra verdensledende NordicTrack. Dette gjør tredemøllen perfekt for både tøffe intervaller og lange løpeøkter.

 

iFit live ( 12 måneders medlemskap er inkludert ) er et av markedets mest interaktive treningssytemer. Her kan du tegne deg en løype på Google™  Maps eller konkurrere med venner som benytter seg samme system et annet sted i verden. iFits automatiske justeringer overføres sømløst for å samsvare med coachens instruksjoner gjennom treningsøkten. Du bruker mindre tid på å endre innstillingene og mer tid på å fokusere på selve treningen!

 

Tredemøllen kommer med en kraftig 2,75 HK Durx™ Motor som er selvavkjølende og reduserer vibrasjoner. New T7.0 S passer for både viderekommende og avanserte brukere som ønsker det beste til sin løpetrening, du kan også ha god oversikt over treningsøkten og progresjon på det 5" store LED displayet . Det er integrete pulsmålere i håndtak i tillegg til at man kan koble til pulsbelter via Bluetooth. På tredemøllen har du også mulighet for å plassere nettbrett og iPad. Innoavtivt og plassbesparende design når tredemøllen ikke er i bruk, den hydrauliske stangen holder enkelt løpebåndet oppe og sørger for en enkel og praktisk lagringsløsning for tredemøllen din.

 

New T7.0 S Tredemølle og iFit live gir en helt spesiell opplevelse!

 

Fra treninger med høy energi til joggeturer gjennom østerikske fjell vil våre iFit-treninger styrke hele kroppen din gjennom LIVE interaktiv trening, samtidig som du får full tilgang til detaljert treningsstatistikk.

 

Husk underlagsmatte når du kjøper tredemølle - denne vil skåne gulv mot svette/fuktighet og riper, samt dempe støy. Husk vedlikeholdssett til tredemøller uten silikon!

 

New T7.0 S Egenskaper:

 • 2,75 hestekrefter Durx™ Motor (5,5 hk peak)
 • 0-10% stigning
 • FlexSelect demping
 • iFit live innebygget
 • iFit live medlemskap for hele 12 måneder er inkludert
 • 20 forhåndsinnstilte programmer
 • Plassbesparende med EasyLift
 • Kompitabel med bluetooth-pulsbelte
 • 5" iFit LED display
 • Høyttalere
 • 51 x 140 cm løpebelte
 • Dimensjoner montert: 201 x 91 x 151 cm
 • Vekt: 98 kg
 • Maks brukervekt: 125 kg

Dette produktet leveres gratis hjem på dør, på bakkeplan.

 

Artikkelnummer: 373598

SKU: 403462

Vis hele produkttekst
Ønsker du å utsette betalingen?

Når du kommer til kassen kan du velge å utsette betalingen! Du kan velge faktura med 14 dager forfall helt kostnadsfritt, eller du kan utsette betalingen i 1 - 2 måneder. Du kan også velge å delbetale i eget tempo fordelt på opptil 24 måneder. Velger du delbetaling kan hele beløpet innfris når som helst dersom man skulle ønske det.

Service og reklamasjon

Service og reklamasjoner på dette produktet gjennomføres av Mylna Sport. De har bedt oss om å henvise kunder som trenger deler eller ønsker å reklamere direkte til dem. Dette er for at du skal få så god og rask hjelp som mulig, uten forsinkende mellomledd. Mylna Sport har en meget kompetent og hyggelig serviceavdeling.

Du kommer i kontakt med dem ved å registrere din reklamasjon på http://mylnasport.no/service/mylna-service/ eller ved å ringe 32 27 27 27.

Produsent
NORDICTRACK
Se alle produkter fra NORDICTRACK

Tredemøller fra Nordic Track er kjent for sin høye kvalitet og mange funksjoner. Foretrekker du å løpe utendørs, eller på tredemølle? Med en tredemølle slipper du å løpe i dårlig vær med regn og kulde. Få samme treningseffekt hjemme foran en tv-skjerm. Samtidig er det er lettere å holde oversikt over hvor langt og fort du løper på tredemølla. Nordic Track tredemølle har i tillegg integrert skjerm med Android, og Google Maps som lar deg lage din egen løpetur som følger terrenget i virkeligheten. Tredemøller har aldri vært mer spennende enn dette.

Produktomtaler