Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

X9i Tredemølle
X9i Tredemølle X9i Tredemølle

X9i Tredemølle

35 000,-
35 000,-
Utsolgt
Varenummer
300084
  • 90 dagers åpent kjøp

NordicTrack X9i gir deg økt kaloriforbruk, er skånsom mot leddene og justerer seg automatisk etter terrenget i løypen
 
NordicTrack X9i er den ultimate tredemøllen for bakkeløp og har så mye som 40% stigning og -6% i nedoverbakke. Møllen har en topphastighet på 20 km/t og er laget for å tåle tøff bruk. Møllen justerer seg i tillegg automatisk etter terrenget i løypen du velger å løpe i. NordicTrack X9i har en Android computer som er klargjort for iFit Live. Dette gir deg muligheten til å kunne løpe ekte løyper for en mer realistisk løpsopplevelse. Det eneste du trenger å gjøre er å velge hvor du ønsker å løpe i Google Maps, så vil tredemøllen selv justere stigning og nedoverbakke som følger løypen du har valgt. Du kan tegne dine egen løype i Google Maps eller du kan velge en av de mange forhåndsprogrammerte løypene. Det er også mulig å bruke Google sin StreetView når du løper for å øke den realistiske følelsen ytterligere.

 

Du velger NordicTrack X9i om du

  • Vil ha en mølle som er laget for løping i motbakke
  • Vil være frampå teknologisk
  • Ønsker motivasjon i treningen gjennom løping i Google Maps
  • Vil ha en tredemølle du kan utvikle deg på
 

Dette produktet leveres gratis hjem på dør, på bakkeplan.

 
Artikkelnummer: 300084

 

Vis hele produkttekst
Mer Info

Det er ikke alltid like lett å starte å trene kondisjon, så her får du noen gode tips som kan gjøre treningen enklere og mer effektiv.

Det første du må vite er at hjerte- og lungesystemet i kroppen din fungerer litt som en bilmotor. Den må bli god og varm før du kan presse opp mot turtallsperra, og det tar gjerne litt tid. Du bør derfor alltid varme opp i snakketempo i rundt ti minutter før du begynner å presse deg hardt. Det kan også være lurt å "gå seg ned" og gå litt rolig i fem minutter etter at du er ferdig med treninga di.

Intervalltrening

Intervalltrening er en effektiv treningsform, og gjennomføres ved at du løper fort i en liten periode for så å gå rolig etterpå. Du veksler mellom å løpe og å gå gjennom hele økta, noe som skaper meget høy puls og fall i puls vekselvis. Dette er effektivt for å styrke hjertet, bedre helsa, forbrenne fett og øke kondisjonen.

Det spiller ingen rolle hvor lenge du velger å løpe, altså hvor lange drag du har, så lenge du er veldig sliten på slutten av draget. Det skal ikke gjøre vondt, men du skal ikke kunne føre en samtale. Mange sverger til 4x4, men vitenskapelige studier viser faktisk at så lenge økta di varer i ca. 40 minutter, så er det helt gull uavhengig av lengde på drag.

En viktig ting du skal tenke på er at kroppen din, altså motoren, trenger å komme i gang i starten av hvert drag. Et supert stalltips er derfor å starte hvert drag litt roligere (altså lavere hastighet), og ikke øke farta før etter ca. 30 sekunder. Du bør ikke gå for hardt ut, og tenke på at du skal holde ut i hele draget.

Jo kortere drag, jo høyere hastighet - og du skal løpe ALLE dragene på samme hastighet. Klarer du ikke det, da har du gått for hardt ut og bør senke hastigheten på neste økt. På veldig korte drag er det like greit å kjøre en jevn hastighet gjennom hele draget, så lenge du bruker denne samme hastigheten på alle dragene og ikke går for hardt ut. Løper du for eksempel i 30 sekunder er det litt urealistisk å tenke at man skal ta de første 30 litt roligere ;)

Hvis du skal løpe i for eksempel fem minutter, så må du tenke på at du skal velge en hastighet du klarer å holde i hele fem minutter. Går du for hardt ut, så får du melkesyre og treffer veggen. Det skal ikke begynne å føles tungt før du nærmer deg midten til slutten av draget ditt. Hvis du vet at du klarer å holde i fem minutter på 10 km/t, så starter du draget på 8 - 9 km/t før du øker hastigheten til 10 km/t etter 30 sekunder.

Bruk stigningsfunksjonen

Det er ikke alltid nødvendig å øke hastigheten for å få høyere puls og progresjon i treningen. Prøv å eksperimentere med å løpe i forskjellige grader av motbakke. Dette gjør at musklene belastes på en annen måte, og du unngår dermed ensidig trening og minsker faren for skader. På den høyeste stigningen kan man faktisk gå og fortsatt få god trening!

Prøv disse intervalløktene

Den mest kjente intervalltreningsformen er som nevnt over 4x4. Her skal du løpe i fire minutter med ca. 3 minutter aktiv pause (gange), og så skal du gjøre det fire ganger. Inkludert oppvarming og nedtrapping blir dette litt over 40 minutter, perfekt! Men det finnes også andre måter å få en god intervalløkt på. Prøv gjerne disse motiverende øktene:

"8x2" - 2 minutter løping, 1 - 2 minutter aktiv pause, 8 ganger

"30-30" - 30 sekunder løping, 30 sekunder pause, 10 - 20 ganger

"30-15" - 30 sekunder løping, 15 sekunder pause, 15 - 25 ganger

"2x8" - 8 minutter løping, 2 minutter pause, 2 ganger

"60-20" - 60 sekunder løping, 20 sekunder pause, 10 - 20 ganger

Du kan også finne dine egne intervalløkter, og når du har veldig korte pauser er det lurest å hoppe av på sidene av løpebåndet slik at du slipper å justere hastigheten hele tiden. Når du har pauser over 1 minutt er det aktiv gange som gjelder.

Det viktigste er at du gjør noe som motiverer deg, noe som er variert og noe du kan holde på med lenge. Det absolutt viktigste er at du motiveres av det du gjør, ikke "hva som er optimalt". Ikke gå i fella der du har den perfekte treningsplanen du aldri gjennomfører fordi den er grusomt kjedelig eller alt for hard.

DU skal trene slik det passer for DEG!

LYKKE TIL!

Teknisk informasjon

• 0-40 % 1-touch™ incline control
• -6-0% 1-touch™ decline control
• 3,0 CHP DurX™ Commercial Pro Motor
• 0-20 km/t 1-touch™ speed control
• 55 x 152 cm løpebånd
• 10” touch farge skjerm med Android™ browser
• 44 programmer
• Ifit® live innebygget
• Polar® pulsbelte medfølger
• Reflex™ demping
• Intermix Acoustics™ 3.0 lydsystem
• Mål oppmontert: 180 x 102 x 188 cm
• Tredemøllens vekt: 175 kg
• Maks brukervekt 150 kg
 

Ønsker du å utsette betalingen?

Når du kommer til kassen kan du velge å utsette betalingen! Du kan velge faktura med 14 dager forfall helt kostnadsfritt, eller du kan utsette betalingen i 1 - 2 måneder. Du kan også velge å delbetale i eget tempo fordelt på opptil 24 måneder. Velger du delbetaling kan hele beløpet innfris når som helst dersom man skulle ønske det

Service og reklamasjon

Service og reklamasjoner på dette produktet gjennomføres av Mylna Sport.

De har bedt oss om å henvise kunder som trenger deler eller ønsker å reklamere direkte til dem. Dette er for at du skal få så god og rask hjelp som mulig, uten forsinkende mellomledd.

Mylna Sport har en meget kompetent og hyggelig serviceavdeling. Du kommer i kontakt med dem ved å registrere din reklamasjon på http://mylnasport.no/service/mylna-service/ eller ved å ringe 32 27 27 27.

Produsent
NORDICTRACK
Se alle produkter fra NORDICTRACK

Tredemøller fra Nordic Track er kjent for sin høye kvalitet og mange funksjoner. Foretrekker du å løpe utendørs, eller på tredemølle? Med en tredemølle slipper du å løpe i dårlig vær med regn og kulde. Få samme treningseffekt hjemme foran en tv-skjerm. Samtidig er det er lettere å holde oversikt over hvor langt og fort du løper på tredemølla. Nordic Track tredemølle har i tillegg integrert skjerm med Android, og Google Maps som lar deg lage din egen løpetur som følger terrenget i virkeligheten. Tredemøller har aldri vært mer spennende enn dette.

Produktomtaler