Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

Nutra-GO Protein bar Vanilla Caramel 12 x 64 g
Nutra-GO Protein bar Vanilla Caramel 12 x 64 g

Nutra-GO Protein bar Vanilla Caramel 12 x 64 g

359,-
359,-
Utsolgt
Varenummer
X14868
  • 90 dagers åpent kjøp

Nutramino Nutra-Go Protein Bar med vanilje og karamell er en ny bar med utsøkt smak som inneholder 20 g proteiner!

Disse proteinbarene er perfekt for deg som vil ha noe rask og enkelt å ta med på trening. De smaker helt fantastiske og er uten tilsatt sukker. Smaken er innbydende og kan tilfredsstille ethvert søtsug, uten at det går på bekostning av næringsinnholdet. Hver bar inneholder 20 g kvalitetsprotein og mindre enn 3 g sukker, og gjør denne til en garantert favoritt hos deg som vil nyte en snack med god samvittighet. Proteinbaren kan inntas etter trening sånn at du får i deg proteiner på en rask og smakfull måte, eller som erstatning for filmsjokoladen. 

Skyldfri, velsmakende og proteinrik kos… Det er den beste måten å forklare disse Nutra-GO barene på!

Innta innen 30 minutter etter trening og ellers når du har behov for noe godt uten ønske om å ødelegge for et sunt kosthold.

Vis hele produkttekst
Produsent
NUTRAMINO
Se alle produkter fra NUTRAMINO

Nutramino kosttilskudd - Pure Dedication

Nutramino er Skandinavias ledende merke innen sportsernæring, og de tilbyr den beste kvaliteten, smaken og tilgjengeligheten for aktive og helsebevisste menn og kvinner. Som en del av Glanbia Group har Nutramino ressurser og teknisk innsikt i produksjon og ingredienser som kreves for å være den ledende aktøren på markedet.

Nutramino er kjent for å være best både på innhold, funksjon, effekt og smak. Alle produktene er utviklet på bakgrunn av evidensbasert ernæringsvitenskap og lever opp til de streke kravene satt av EU. Nutramino er et kvalitetsvalg.

Produktomtaler