Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

Nutra-GO Shake Chocolate 12 x 330 ml
Nutra-GO Shake Chocolate 12 x 330 ml

Nutra-GO Shake Chocolate 12 x 330 ml

479,-
479,-
Utsolgt
Varenummer
X14866
  • 90 dagers åpent kjøp

Nutramino Nutra-GO Shake med sjokoladesmak er for deg som trener for å bygge muskler og samtidig ønsker å begrense kaloriinntaket!

Denne shaken smaker helt himmelsk. Den har en fyldig og rik smak som tilfredsstiller smaksløkene på den beste måte. Konsistensen er perfekt og den føles hverken for tykk eller for vannete. Nutra-GO shaken er rett og slett den perfekte shaken for deg som vil ha noe næringsrikt og velsmakende etter trening. Den er laktosefri og gjør derfor at den kan nytes av enda fler. 

Grunner til å kjøpe Nutra-GO Shake:

  • Laktosefri
  • 20 g protein
  • Smaker fantastisk
  • Enkel å nyte på farten

Innta rett etter trening og ellers ved behov.

Vis hele produkttekst
Produsent
NUTRAMINO
Se alle produkter fra NUTRAMINO

Nutramino kosttilskudd - Pure Dedication

Nutramino er Skandinavias ledende merke innen sportsernæring, og de tilbyr den beste kvaliteten, smaken og tilgjengeligheten for aktive og helsebevisste menn og kvinner. Som en del av Glanbia Group har Nutramino ressurser og teknisk innsikt i produksjon og ingredienser som kreves for å være den ledende aktøren på markedet.

Nutramino er kjent for å være best både på innhold, funksjon, effekt og smak. Alle produktene er utviklet på bakgrunn av evidensbasert ernæringsvitenskap og lever opp til de streke kravene satt av EU. Nutramino er et kvalitetsvalg.

Produktomtaler