Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

WinElip Cruise Ellipsemaskin
WinElip Cruise Ellipsemaskin

WinElip Cruise Ellipsemaskin

6 999,-
6 999,-
På lager
Varenummer
300934
 • 90 dagers åpent kjøp

Abilica WinElip Cruise ellipsemaskin er perfekt til både oppvarming og kondisjonstrening.

Dette er den perfekte ellipsemaskinen for deg som vil ha en kompakt ellipsemaskin med et elegant design. Denne nye modellen en computer med 12 forhåndsinnstilte treningsprogrammer, og 32 motstandsnivåer som justeres elektronisk. Dersom du nettopp har kommet i gang med treningen vil de forhåndsinnstilte programmene gjøre det enklere for deg å finne noe som passer til ditt nivå. Du vil kunne øke kondisjonen din gjennom å bruke varierte programmer og forskjellige motstandsnivåer. Ellipsemaskinen har en steglengde på 32 cm og håndpuls som kan leses av i displayet. 

Du velger Abilica WinElip Cruise om du:

 • Vil ha en prisgunstig ellipsemaskin til hjemmebruk
 • Ønsker et apparat som trener muskler og kondisjon effektivt
 • Vil ha et apparat som passer til både nybegynnere og viderekomne


Maksimal brukervekt er 130kg.

Dette produktet leveres gratis hjem på dør, på bakkeplan.

Art.nr: 300934

Vis hele produkttekst
Teknisk informasjon
 • Svinghjulvekt: 8 kg
 • Steglengde: 32 cm
 • Utveksling: 8:7
 • Mål: 126 x 62 x 150 cm
 • Produktvekt: 38 kg
 • Motstandsnivåer: 32
 • Treningsprogrammer: 5
 • Forhåndsprogrammerte løyper: 12
Service og reklamasjon

Leverandør ønsker færrest mulig mellomledd fram til kunde for at du skal få så god og rask hjelp som mulig. Du kan registrere din reklamasjon eller servicesak på http://www.livingsport.dk/contacts/ for hurtig hjelp og tilbakemelding.

Saken vil bli tatt tak i av kompetente teknikere som vil følge deg opp til problemet er løst på en tilfredsstillende måte.

Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler