Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

OST Spacer FZ Hoodie - Blå
OST Spacer FZ Hoodie - Blå OST Spacer FZ Hoodie - Blå OST Spacer FZ Hoodie - Blå OST Spacer FZ Hoodie - Blå OST Spacer FZ Hoodie - Blå OST Spacer FZ Hoodie - Blå

OST Spacer FZ Hoodie - Blå

Bilde av størrelsesguide for Reebok klær herre

Størrelsesguide
Utsolgt
Varenummer
400706
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

OST Spacer FZ Hoodie i blå er en komfortabel hettejakke som kan brukes til både hverdags og trening!

 

Jakken er laget i SpeedWick-materiale som frakter svette vekk fra kroppen for å hjelpe deg å holde deg kald og tørr gjennom hele treningsøkten. Passer perfekt på hviledager, til og fra trening, mellom settene eller til utendørsaktiviteter! Jakken er høy i halsen og har snøring i hetten sånn at man slipper at det blåser inn på halsen om man trener ute. 

 

Egenskaper:

  • Normal passform
  • SpeedWick-teknologi
  • Åpne håndlommer for oppbevaring
  • Farge: Blå
  • Materiale: 100% polyester

Artikkelnummer: DU3977

Vis hele produkttekst
Produsent
Reebok
Se alle produkter fra Reebok

Reebok leverer treningsklær til deg som ønsker å yte maks på trening. Dette er den sterkeste kolleksjonen av treningsklær ute, ikke bare for Crossfit-trening, men for all funksjonell trening og styrketrening. Klærne er spesielt tilpasset funksjon, passform og kvalitet etter et samarbeid med profesjonelle utøvere. Vi må jo nevne at Reebok er hovedsponsor av Crossfit! Her finner du tøffe treningsklær for all type tøff trening både til dame og herre!

Vi har naturligvis også et stort utvalg av treningssko tilpasset crossfit. Vi håper du finner inspirasjon i treningsklærne og treningskoene fra Reebok og vi skal gjøre vårt ytterste for å holde deg oppdatert med nyheter til enhver tid!

Produktomtaler