Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-70% SPAR 7349,-
AirTrack Plus 7 x 1,5 m Treningsmatte - Grå / Sort
AirTrack Plus 7 x 1,5 m Treningsmatte - Grå / Sort AirTrack Plus 7 x 1,5 m Treningsmatte - Grå / Sort AirTrack Plus 7 x 1,5 m Treningsmatte - Grå / Sort AirTrack Plus 7 x 1,5 m Treningsmatte - Grå / Sort

AirTrack Plus 7 x 1,5 m Treningsmatte - Grå / Sort

Tilbudspris 3 150,- Før 10 499,-
Tilbudspris 3 150,- Før 10 499,-
På lager
Varenummer
403486
 • Gratis bytte i 30 dager

B-VARE! 

Produktet er 100% uskadet og funksjonelt, men emballasjen er skadet.

 

Abilica AirTrack Plus 7 x 1,5 m Treningsmatte er en myk turnmatte fylt med luft, for turnøvelser og annen spretten aktivitet.

 

Passer for både nybegynnere og aktive utøvere. Kan brukes både inne og ute, og på vann. Perfekt til å øve slå hjul, flick-flack, araber, salto og andre øvelser. Abilica AirTrack egner seg svært godt som treningsmatte for gymnastikk, cheerleading, tumbling, kampsport, parkour, osv.

 

Lengden er 7 meter, med 1,5 meters bredde og 15 cm tykkelse på matten. Maks brukervekt er 150 kg. Fargen er sort/grå kombinasjon. AirTrack fra Abilica er produsert av svært solide materialer (DWF – Double Wall Fabric), håndlaget og med forsterkning i alle skjøter. Gummihåndtak på sidene gjør den enkel å flytte rundt. Vekten er 31 kg, og den er enkel å pakke sammen/sette opp. Kommer med borrelås slik at du med Abilica Sammenkobler (tilleggsutstyr) kan sette flere Abilica AirTracks, med samme høyde, sammen til en lengre enhet.

 

For å pumpe opp en AirTrack behøver du en pumpe som passer i denne type ventil. Til Abilica AirTracks anbefaler vi Abilica Fotpumpe eller Abilica Elektrisk Pumpe.

 

Egenskaper:

 • 7 x 1,5 meter
 • 15 cm tykk
 • Fylles enkelt med luft
 • Kan brukes inne, ute og på vann
 • Passer både nybegynnere og aktive utøvere
 • Kan kobles sammen med flere matter
 • Maks brukervekt 150 kg
 • Farge: Grå med sorte detaljer

Artikkelnummer: 373586

SKU: 403486

Vis hele produkttekst
Mer Info
Video

Spesifikasjoner
 • Lengde: 7 m
 • Bredde: 1,5 m
 • Tykkelse på matten: 15 cm
 • Materiale: DWF (Double Wall Fabric)
 • Gummihåndtak på sidene
 • Fortsterkning i alle skjøter
 • Utstyrt med borrelås for Abilica Sammenkobler
 • Reparasjonskit medfølger
 • Vekt: 31 kg
 • Maks brukervekt: 150 kg
 • Anbefalt lufttrykk: 2-4 PSI
Service og reklamasjon

X-life tilbyr unik service og Norges beste reklamasjonsrutiner for alt* treningsutstyr vi selger, til både private og bedrift. X-life er en del av Mylna Gruppen som er lokalisert i Nye Drammen. Mylna er Nordens største produsent og leverandør av treningsutstyr for hjemmetrening.

Uansett om du kjøper en tredemølle, romaskin, spinningsykkel, AirTrack, manualer eller treningsmatte, står Mylna sin serviceavdeling parat for å gi deg den beste service. Hos vår serviceavdeling i Mjøndalen har vi et stort lager med reservedeler til alle produkter.

De fleste av service – og reklamasjonssaker foregår hos kunde – du trenger altså ikke å sende fra deg stort og tungt utstyr. Vårt nettverk av teknikere dekker alle hjørner av Norge. Om vi ikke klarer å løse utfordringen på stedet eller må bytte produktet står vi for all planlegging og kostnader knyttet til transport og logistikk.

*Dette gjelder for følgende merker:

Abilica, Masterfit, X-erfit, Bowflex, ProForm, NordicTrack, Tunturi, Weider, Jumpmaster, Nordic, Schwinn, Everlast, UFC og Redcord.

For at du skal få den beste og mest effektive service kontakter du vår serviceavdeling som er lokalisert hos Mylna Sport ved å registrere din sak på: http://mylnasport.no/service/mylna-service/

Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler