Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-50% SPAR 250,-
SlowRelease for slakkline
SlowRelease for slakkline SlowRelease for slakkline SlowRelease for slakkline SlowRelease for slakkline SlowRelease for slakkline

SlowRelease for slakkline

Tilbudspris 249,- Før 499,-
Tilbudspris 249,- Før 499,-
På lager
Varenummer
X11428
  • Gratis bytte i 30 dager

SlowRelease er et tilbehør som gjør det tryggere å demontere slakkline med mye spenn i båndet.

Slakkliner har blitt kjempepopulært i det siste og det med god grunn! De er gøy å holde på med samtidig som det utfordrer og trener opp balanse, stabilitet og kjernemuskulatur. Den gode treningen man får gjør at slakkliner passer like bra på et treningssenter som hjemme i hagen. Det finnes mange forskjellige typer slakkliner å velge mellom og Gibbon Slacklines har alternativer som passer for alt fra barn og voksne til nybegynnere og mer avanserte brukere som vil hoppe og trikse. 

SlowRelease er et tilbehør alle som bruker slakkline burde ha. Mange strammer båndet på sin slackline godt for å få bedre sprett og et mer stabilt bånd å gå på. Når man har strammet opp slakklinen skikkelig blir det mye spenn og energi i båndet som kan man påføre skade på både bruker og line om man ikke slipper det opp rolig. Derfor anbefaler vi SlowRelease sånn at du kan demontere din slakkline så trygt som mulig.

Artikkelnummer: 13343

Vis hele produkttekst
Teknisk informasjon
  • Vekt: 0,9 kg
  • Lengde/bredde 45 x 6 cm
  • Polyesterbånd, borrelåsstropp, metall fester og skruer
Produsent
GIBBON SLACKLINES
Se alle produkter fra GIBBON SLACKLINES

GIBBON Slacklines har siden 2007 utviklet fantastiske produkter som er utfordrende å mestre, men som samtidig er ekstremt morsomt å holde på med. På denne måten ønsker de å inspirere individer til å bygge sin selvsikkerhet, kontinuerlig pushe seg selv og å vokse forbi sine nåværende fysiske begrensninger.

Produktomtaler