Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-50% SPAR 150,-
TreeWear XL
TreeWear XL TreeWear XL TreeWear XL TreeWear XL

TreeWear XL

Tilbudspris 150,- Før 299,-
Tilbudspris 150,- Før 299,-
På lager
Varenummer
X11433
  • Gratis bytte i 30 dager

TreeWear XL er et beskyttelsestilbehør til slakkline som beskytter bådet treet og slakklinen.

Slakkliner har blitt kjempepopulært i det siste og det med god grunn! De er gøy å holde på med samtidig som det utfordrer og trener opp balanse, stabilitet og kjernemuskulatur. Den gode treningen man får gjør at slakkliner passer like bra på et treningssenter som hjemme i hagen. Det finnes mange forskjellige typer slakkliner å velge mellom og Gibbon Slacklines har alternativer som passer for alt fra barn og voksne til nybegynnere og mer avanserte brukere som vil hoppe og trikse. 

TreeWear XL er et essensielt tilbehør til din slackline som dekker et større areale enn den vanlige TreeWear. TreeWear XL har også borrelåsfeste som gjør det lettere for deg å sette det opp uten at det sklir ned. TreeWear XL beskytter både festepunktet og båndet til din slackline fra unødvendig slitasje som kommer ved hyppig bruk. 

Artikkelnummer: 13098

Vis hele produkttekst
Teknisk informasjon
  • 2 x TreeWear XL
  • Lengde x Bredde: 200 x 25 cm
  • Materiale: Syntetisk filt
  • Borrelås på enden og på siden
  • Enkel å montere
Produsent
GIBBON SLACKLINES
Se alle produkter fra GIBBON SLACKLINES

GIBBON Slacklines har siden 2007 utviklet fantastiske produkter som er utfordrende å mestre, men som samtidig er ekstremt morsomt å holde på med. På denne måten ønsker de å inspirere individer til å bygge sin selvsikkerhet, kontinuerlig pushe seg selv og å vokse forbi sine nåværende fysiske begrensninger.

Produktomtaler