Fri frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

Over 750 000 ordrer sendt i Norge

-37% SPAR 230,-
OST Spacer Hoodie - Grå
OST Spacer Hoodie - Grå OST Spacer Hoodie - Grå OST Spacer Hoodie - Grå OST Spacer Hoodie - Grå OST Spacer Hoodie - Grå OST Spacer Hoodie - Grå

OST Spacer Hoodie - Grå

Tilbudspris 399,- Før 629,-
Tilbudspris 399,- Før 629,-
På lager
Varenummer
400693
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

OST Spacer Hoodie i grå er en komfortabel hettegenser som kan brukes til både hverdags og trening!

 

Jakken er laget i SpeedWick-materiale som frakter svette vekk fra kroppen for å hjelpe deg å holde deg kald og tørr gjennom hele treningsøkten. Passer perfekt på hviledager, til og fra trening, mellom settene eller til utendørsaktiviteter! Jakken er høy i halsen og har snøring i hetten sånn at man slipper at det blåser inn på halsen om man trener ute. 

 

Egenskaper:

  • Normal passform
  • SpeedWick-teknologi
  • Åpne håndlommer for oppbevaring
  • Farge: Grå
  • Materiale: 100% polyester

Artikkelnummer: DP6575

Vis hele produkttekst
Produsent
Reebok
Se alle produkter fra Reebok

Reebok leverer treningsklær til deg som ønsker å yte maks på trening. Dette er den sterkeste kolleksjonen av treningsklær ute, ikke bare for Crossfit-trening, men for all funksjonell trening og styrketrening. Klærne er spesielt tilpasset funksjon, passform og kvalitet etter et samarbeid med profesjonelle utøvere. Vi må jo nevne at Reebok er hovedsponsor av Crossfit! Her finner du tøffe treningsklær for all type tøff trening både til dame og herre!

Vi har naturligvis også et stort utvalg av treningssko tilpasset crossfit. Vi håper du finner inspirasjon i treningsklærne og treningskoene fra Reebok og vi skal gjøre vårt ytterste for å holde deg oppdatert med nyheter til enhver tid!

Produktomtaler