Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

Training Essentials French Terry Shorts Dame - Grå
Training Essentials French Terry Shorts Dame - Grå Training Essentials French Terry Shorts Dame - Grå Training Essentials French Terry Shorts Dame - Grå Training Essentials French Terry Shorts Dame - Grå

Training Essentials French Terry Shorts Dame - Grå

Bilde av størrelsesguide for Reebok klær dame

Størrelsesguide
Utsolgt
Varenummer
403551
  • Gratis bytte i 30 dager

Reebok Training Essentials French Terry Shorts i grå er en komfortabel shorts til dame med klassisk design.

 

Lett og komfortabel shorts, perfekt når du kommer hjem fra trening eller på hviledagen. Laget i et fukttransporterende og hurtigtørkende materiale som puster. Elastisk midje med strammesnor gir perfekt passform. 

 

Egenskaper:

  • Normal passform
  • Komfortabel
  • Elastisk midje med strammesnor
  • Farge: Grå
  • Materiale: 54% bomull, 48% polyester

Artikkelnummer: FK6662

SKU: 403551

Vis hele produkttekst
Produsent
Reebok
Se alle produkter fra Reebok

Reebok leverer treningsklær til deg som ønsker å yte maks på trening. Dette er den sterkeste kolleksjonen av treningsklær ute, ikke bare for Crossfit-trening, men for all funksjonell trening og styrketrening. Klærne er spesielt tilpasset funksjon, passform og kvalitet etter et samarbeid med profesjonelle utøvere. Vi må jo nevne at Reebok er hovedsponsor av Crossfit! Her finner du tøffe treningsklær for all type tøff trening både til dame og herre!

Vi har naturligvis også et stort utvalg av treningssko tilpasset crossfit. Vi håper du finner inspirasjon i treningsklærne og treningskoene fra Reebok og vi skal gjøre vårt ytterste for å holde deg oppdatert med nyheter til enhver tid!

Produktomtaler