Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-60% SPAR 1079,-
Mens Down Light Jacket - Dress Blues / Insig
Mens Down Light Jacket - Dress Blues / Insig Mens Down Light Jacket - Dress Blues / Insig Mens Down Light Jacket - Dress Blues / Insig Mens Down Light Jacket - Dress Blues / Insig Mens Down Light Jacket - Dress Blues / Insig

Mens Down Light Jacket - Dress Blues / Insig

Tilbudspris 720,- Før 1 799,-
Tilbudspris 720,- Før 1 799,-
På lager
Varenummer
400355
  • Gratis frakt over 800,-
  • Gratis bytte i 30 dager
 

Tufte Mens Down Light Jacket i fargen blå er en varm og komfortabel dunjakke som passer til både turer og hverdagsbruk!

Denne er myk og behagelig og har et design som passer de føleste anledninger. Den kan fint brukes som en vanlig ytterjakke på kjølige dager, men også som et ekstra mellomlag når det virkelig er kaldt. Den har praktiske glidelåslommer holder på alle verdisakene, så du slipper å bekymre deg for å miste noe når du er ute og nyter naturen. Jakken kan pakkes sammen og brettes inn i den praktiske lille innerlommen på venstre bryst. Dette gjør at den enkelt kan være med i sekken uten å ta opp unødvendig med plass.

Grunner til å kjøpe Tufte Mens Down Light Jacket:

  • Deilig dunjakke
  • Glidelåslommer
  • Kan pakkes sammen
  • Kan brukes til tur og hverdags
  • Farge: Blå
  • Materiale: 100 % RDS sertifisert Grey Goose Dun
Vis hele produkttekst
Produsent
TUFTE WEAR
Se alle produkter fra TUFTE WEAR

Tufte Wear er leverandør av treningsklær og treningsundertøy av bambus og merinoull.
 

Kolleksjonen består av overdel og bukse i bambus og merinoull, boxershorts, t-skjorter og sokker til herre, og hipstere og sokker til jenter og damer. Kolleksjonen er basert på bambus, som gjør at plaggene oppleves som mer behagelige og multifunksjonelle enn treningsklær basert på andre tekstiler.

Dette gjør at klærne egner seg godt til både trening, hardt arbeid og fritid. Mannen bak designet er en av Norges mest meritterte idrettsutøvere, roeren og bonden Olaf Tufte. Tufte Wear utvikler alle produkter med bambus som hovedtekstil. Bakgrunnen for det er at bambus er superabsorberende og transporterer fukt, samtidig som det er antibakterielt, varmeregulerende og miljøvennlig.

 

Produktomtaler