Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-50% SPAR 190,-
Training Supply Woven T-skjorte Herre - Sort
Training Supply Woven T-skjorte Herre - Sort Training Supply Woven T-skjorte Herre - Sort Training Supply Woven T-skjorte Herre - Sort Training Supply Woven T-skjorte Herre - Sort Training Supply Woven T-skjorte Herre - Sort

Training Supply Woven T-skjorte Herre - Sort

Tilbudspris 190,- Før 379,-
Tilbudspris 190,- Før 379,-

Bilde av størrelsesguide for Reebok klær herre

Størrelsesguide
På lager
Varenummer
402109
  • Gratis frakt over 800,-
  • Gratis bytte i 30 dager
 

Reebok Training Supply Woven Tee i sort er en treningst-skjorte til herre som følger dine bevegelser.  

 

Laget i et hurtigtørkende og fukttransporterende materiale for å holde deg fresh. Sidesplitter for full bevegelsesfrihet og glidelåslomme i front til de viktigste verdisakene dine. T-skjorten er litt lengre bak for ekstra dekning. Designet for enkel, komfortabel bevegelse gjennom hele dagen. Passer til alle former for trening. 

 

Egenskaper:

  • Normal passform
  • Glidelåslomme i front
  • Sidesplitter for full bevegelsesfrihet
  • Lengre bak for ekstra dekning
  • Farge: Sort

Artikkelnummer: EI7454

Vis hele produkttekst
Produsent
Reebok
Se alle produkter fra Reebok

Reebok leverer treningsklær til deg som ønsker å yte maks på trening. Dette er den sterkeste kolleksjonen av treningsklær ute, ikke bare for Crossfit-trening, men for all funksjonell trening og styrketrening. Klærne er spesielt tilpasset funksjon, passform og kvalitet etter et samarbeid med profesjonelle utøvere. Vi må jo nevne at Reebok er hovedsponsor av Crossfit! Her finner du tøffe treningsklær for all type tøff trening både til dame og herre!

Vi har naturligvis også et stort utvalg av treningssko tilpasset crossfit. Vi håper du finner inspirasjon i treningsklærne og treningskoene fra Reebok og vi skal gjøre vårt ytterste for å holde deg oppdatert med nyheter til enhver tid!

Produktomtaler