Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-70% SPAR 370,-
TS DreamBlend Cotton Shorts Herre - Grå
TS DreamBlend Cotton Shorts Herre - Grå TS DreamBlend Cotton Shorts Herre - Grå TS DreamBlend Cotton Shorts Herre - Grå TS DreamBlend Cotton Shorts Herre - Grå TS DreamBlend Cotton Shorts Herre - Grå TS DreamBlend Cotton Shorts Herre - Grå

TS DreamBlend Cotton Shorts Herre - Grå

Tilbudspris 159,- Før 529,-
Tilbudspris 159,- Før 529,-

Bilde av størrelsesguide for Reebok klær herre

Størrelsesguide
På lager
Varenummer
403740
  • Gratis bytte i 30 dager

Reebok TS DreamBlend Cotton Shorts i grå er en komfortabel treningsshorts til herre. Passer like godt på trening som for en sporty hverdagslook!

 

Komfortabel treningsshorts som raskt blir en favoritt i treningsgarderoben. Shortsen har en behagelig passform og er laget i et pustende materiale for å holde deg komfortabel. Passer ypperlig til trening og for en sporty look på hviledager!

 

Egenskaper:

  • Normal passform
  • Komfortabel
  • Pustende
  • Sidelommer
  • Farge: Grå
  • Materiale: 81% bomull, 11% polyester, 8% elastan

Artikkelnummer: GJ6440

SKU: 403740

Vis hele produkttekst
Produsent
Reebok
Se alle produkter fra Reebok

Reebok leverer treningsklær til deg som ønsker å yte maks på trening. Dette er den sterkeste kolleksjonen av treningsklær ute, ikke bare for Crossfit-trening, men for all funksjonell trening og styrketrening. Klærne er spesielt tilpasset funksjon, passform og kvalitet etter et samarbeid med profesjonelle utøvere. Vi må jo nevne at Reebok er hovedsponsor av Crossfit! Her finner du tøffe treningsklær for all type tøff trening både til dame og herre!

Vi har naturligvis også et stort utvalg av treningssko tilpasset crossfit. Vi håper du finner inspirasjon i treningsklærne og treningskoene fra Reebok og vi skal gjøre vårt ytterste for å holde deg oppdatert med nyheter til enhver tid!

Produktomtaler