Party Socks - Cityscape Mørk Blå
Party Socks - Cityscape Mørk Blå

Party Socks - Cityscape Mørk Blå

Utsolgt
Varenummer
X14270
  • Gratis bytte i 30 dager

Tufte Party Socks er kule sokker med stilig design for deg som vil piffe opp hverdagen!

Et par freshe sokker til dressen eller hverdagsantrekket slår sjelden feil. Disse sokkene er laget av bambusviskose som puster godt og hindrer dannelse av lukt. Materialet føles mykt og behagelig, og passer godt til de som har sensitiv hud. Disse er digg å bruke og du slipper å tenke på at føttene dine skal stinke når du tar av deg skoene etter en lang arbeidsdag eller en hard treningsøkt.

Egenskaper:

  • Fresht design
  • Begrenser luktdannelse
  • Pustende egenskaper
  • Absorberer fuktighet
  • Passer til dress og jeans
  • Materiale: 60% SoftBoost® (50% bambus lyocell og 50% modal), 15% økologisk bomull, 22,5% nylon og 2,5% elastan.

Artikkelnummer: 03-152

Vis hele produkttekst
Produsent
TUFTE WEAR
Se alle produkter fra TUFTE WEAR

Tufte Wear er leverandør av treningsklær og treningsundertøy av bambus og merinoull.
 

Kolleksjonen består av overdel og bukse i bambus og merinoull, boxershorts, t-skjorter og sokker til herre, og hipstere og sokker til jenter og damer. Kolleksjonen er basert på bambus, som gjør at plaggene oppleves som mer behagelige og multifunksjonelle enn treningsklær basert på andre tekstiler.

Dette gjør at klærne egner seg godt til både trening, hardt arbeid og fritid. Mannen bak designet er en av Norges mest meritterte idrettsutøvere, roeren og bonden Olaf Tufte. Tufte Wear utvikler alle produkter med bambus som hovedtekstil. Bakgrunnen for det er at bambus er superabsorberende og transporterer fukt, samtidig som det er antibakterielt, varmeregulerende og miljøvennlig.

 

Produktomtaler