Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

Performance 350i Tredemølle
Performance 350i Tredemølle

Performance 350i Tredemølle

11 999,-
11 999,-
Utsolgt
Varenummer
403410
  • Gratis frakt over 800,-
  • Gratis bytte i 30 dager
 

Kraftig tredemølle fra en av verdens ledende merkevarer - ProForm. ProForm Performance 350i er en solid tredemølle, med kraftig motor og god topphastighet!

 

Dette er den perfekte tredemøllen for deg som liker å løpe både langturer og intervaller. Løpebåndet er 46 x 127 cm. Den har en kraftig 2 HK Motor som gir deg en topphastighet på 16 km/t og opptil 10% stigning. Det er 16 forhåndsprogrammerte treningsprogrammer som gir deg rikelig med muligheter for variasjon. Møllen har pulsbeltemottager og håndpuls sånn at du kan løpe i riktig intensitetssone og følge med på utviklingen din over tid. ProShox™ dempesystem gjør det behagelig å løpe selv de lengste turene. Den har et rundt display som viser deg de viktigste treningsdataene dine og en holder for nettbrett over displayet. De integrerte Intermix Acoustics™ 2.0 høyttalere gir meget god lyd.

 

Husk underlagsmatte når du kjøper tredemølle - denne vil skåne gulv mot svette/fuktighet og riper, samt dempe støy. Husk vedlikeholdssett til tredemøller uten silikon!

 

ProForm Performance 350i passer for deg som:

  • Vil ha en kraftig og solid tredemølle
  • Vil ha en tredemølle med god stigning og topphastighet
  • Ønsker en tredemølle som har god funksjonalitet
  • Ønsker å kunne løpe langturer og intervaller på møllen din

Dette produktet leveres gratis hjem på dør, på bakkeplan.

Artikkelnummer: 373636

Vis hele produkttekst
Produsent
PROFORM
Se alle produkter fra PROFORM

ProForm leverer treningsutstyr for deg som er dedikert, fokusert og klar for å prestere ditt beste

ProForm er mer enn kun en merkevare. ProFrom er en trener, en utøver, en ingeniør, en supporter og en lagkamerat. Med en seriøs forpliktelse til alle fra eliten til nybegynneren vil ProForm hjelpe deg i mål, uansett hva dette målet skulle være.

Produktomtaler