Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

Power Band Treningsstrikk Tung - Sort
Power Band Treningsstrikk Tung - Sort Power Band Treningsstrikk Tung - Sort Power Band Treningsstrikk Tung - Sort Power Band Treningsstrikk Tung - Sort

Power Band Treningsstrikk Tung - Sort

399,-
399,-
Utsolgt
Varenummer
402647
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

Booty Builder Power Band Treningsstrikk Tung i sort gir deg muligheten til å trene hele kroppen hvor du vil på en morsom og effektiv måte!

 

Strikkene er laget av et slitesterkt materiale som tåler å bli brukt mye! Gummien er lagt i flere lag, dette forhindrer strikken fra å ryke. Den leveres med en genial «sleeve» som beskytter både bruker og strikk under trening.

 

Booty Builder Power Band veier lite, er enkel å ta med og lett å bruke. Ta disse med deg overalt hvor du drar og gå aldri glipp av en treningsøkt igjen!


Egenskaper:

  • Slitesterk
  • 100% ren naturalig latex
  • Enkel å bruke
  • "Sleeve" som beskytter strikk og bruker
  • Motstand: 22-56 kg
Vis hele produkttekst
Produsent
BOOTY BUILDER
Se alle produkter fra BOOTY BUILDER

Booty Builder gir deg drømmerumpa

Booty Builder er en internasjonalt kjent norsk merkevare som har fokus på én ting: hvordan bygge den perfekte rumpa. Strikkene fra Booty Builder er utviklet for å gi deg den beste rumpetreningen du kan få, uansett om du er nybegynner eller råsterk. Laget i naturgummi som ikke krøller seg er dette de beste strikkene vi noensinne har prøvd. Booty Builder-maskinen er testet vitenskapelig av seriøse og uavhengige aktører som har konkludert med at muskelaktiviteten i rumpa under denne øvelsen er større enn noen annen øvelse. Booty Builder bygger rumpe - på riktig måte!

Produktomtaler