Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

TdF 2.0 spinningsykkel
TdF 2.0 spinningsykkel TdF 2.0 spinningsykkel TdF 2.0 spinningsykkel TdF 2.0 spinningsykkel TdF 2.0 spinningsykkel TdF 2.0 spinningsykkel

TdF 2.0 spinningsykkel

19 999,-
19 999,-
Utsolgt
Varenummer
300533
  • Gratis bytte i 30 dager

Proform TdF 2.0 er den råeste spinningsykkelen på markedet.

Nå kan du sykle Tour de France i din egen stue! Her får du nemlig en spinningsykkel med 20 gir så du kan gire på samme måte som en utendørs racersykkel. Sykkelen har automatisk justering av stigning og nedoverbakke som følger løypen i programmet ditt. Dette sørger for en mer realistisk sykkelopplevelse for deg som trener. Girene er elektroniske og maksimal stigning og nedoverbakke er på 20%. Du kan velge blant 24 forhåndsinnstilte Tour de France løyper eller tegn din egen løype i Google Maps om du skulle ønske det. 

Sykkelen er kompatibel med iFit Live som er markedets beste interaktive treningssystem. Med et iFit Live-produkt kan du blant annet laste ned ferdige treningsprogram, lage din egen profil, lage løyper via Google Maps, konkurrere mot andre og laste ned iFit App. Stigningen og nedoverbakke justeres automatisk etter terrenget i løypen du har valgt.

Dette produktet leveres gratis hjem på dør, på bakkeplan.

Artikkelnumnmer: 300533

Vis hele produkttekst
Produsent
PROFORM
Se alle produkter fra PROFORM

ProForm leverer treningsutstyr for deg som er dedikert, fokusert og klar for å prestere ditt beste

ProForm er mer enn kun en merkevare. ProFrom er en trener, en utøver, en ingeniør, en supporter og en lagkamerat. Med en seriøs forpliktelse til alle fra eliten til nybegynneren vil ProForm hjelpe deg i mål, uansett hva dette målet skulle være.

Produktomtaler