Rip:60 Treningsslynge

1 499,-

Ikke på lager

ProForm Rip:60 er en treningsslynge som er enkelt å bruke og lar deg trene hele kroppen hvor som helst! Partikjøp - Begrenset antall.

Treningsslynge i solid utførelse som er enkel å bruke og evt. ta ned etter bruk. Du kan enkelt velge om den skal være ustabil eller fast i begge slynger ved å trekke ut splinten i den solide aluminiumsbraketten. Velger du å bruke den ustabil vil du bruke enda mer av kjernemuskulaturen under treningen. Solide nylonstropper og håndtak med god plass og godt grep. De faste håndtakene kan slides til siden om man ønsker det under enkelte øvelser. 

Med Rip:60 får du en komplett pakke til styrketrening hjemme. Øk fleksibilitet, kraft og utholdenhet med effektiv styrketrening.

Egenskaper:

  • Dørfeste og oppbevaringsposte følger med
  • Solide nylonstropper
  • Godt grep
  • Maks brukervekt: 1350 kg
Varekode: 300051

X-life tilbyr unik service og Norges beste reklamasjonsrutiner for alt* treningsutstyr vi selger, til både private og bedrift. X-life er en del av Mylna Gruppen som er lokalisert i Nye Drammen. Mylna er Nordens største produsent og leverandør av treningsutstyr for hjemmetrening.

Uansett om du kjøper en tredemølle, romaskin, spinningsykkel, AirTrack, manualer eller treningsmatte, står Mylna sin serviceavdeling parat for å gi deg den beste service. Hos vår serviceavdeling i Mjøndalen har vi et stort lager med reservedeler til alle produkter.

De fleste av service – og reklamasjonssaker foregår hos kunde – du trenger altså ikke å sende fra deg stort og tungt utstyr. Vårt nettverk av teknikere dekker alle hjørner av Norge. Om vi ikke klarer å løse utfordringen på stedet eller må bytte produktet står vi for all planlegging og kostnader knyttet til transport og logistikk.

*Dette gjelder for følgende merker:

Abilica, Masterfit, X-erfit, Bowflex, ProForm, NordicTrack, Tunturi, Weider, Jumpmaster, Nordic, Schwinn, Everlast, UFC og Redcord.

For at du skal få den beste og mest effektive service kontakter du vår serviceavdeling som er lokalisert hos Mylna Sport ved å registrere din sak på: http://mylnasport.no/service/mylna-service/

PROFORM

ProForm er en amerikansk merkevare som er blant verdens største produsenter av tredemøller og annen stortrim. De er kjent for solid kvalitet og brukervennlige produkter.

Les mer om dette merket