NYHET! Bak et fint brød uten gluten, hvete, gjær, melk og soya.
Brødet har en god, nøytral smak, og er uten hele frø og kjerner. Vi har brukt mel av havre, sesamfrø og mandler. Dette gjør at karbohydratinnholdet er 85% lavere enn i vanlig grovbrød. I tillegg er brødet rikt på proteiner, vitaminer og mineraler.
Her er det perfekte brødet for deg som ønsker et saftig glutenfritt brød med mye protein og fiber. Brødet inneholder verken hvete, gjær eller soya, og er i tillegg uten hele frø og kjerner. Vi har brukt mel av havre, sesamfrø og mandler, noe som gjør brødet ekstra rikt på proteiner og mineraler.
- Proteinrikt (15 %)
- Uten hvete, soya og gjær
- Kun 2 g karbohydrat per skive!
- Enkelt å lage, ingen elting eller heving

Funksjonell Mat er produsent av sunne matprodukter, erstatninger for hvetemel og naturlig søtningsmiddel.
Her finner du for eksempel Sukrin, mandelmel, Fiberfin, kokosmel, Cake in a Cup og Stevia med forskjellige smaker. Produktene er rike på proteiner, vitaminer, mineraler og fiber - og er gode erstatninger for vanlige hvetemel og sukker.
Funksjonell Mat produserer både sunne råvarer som som mandelmel og fiberfin, samt enkle ferdigmikser for proteinrikt brød, brownie, muffins og mer.
Dette er sunne matprodukter som er tilpasset personer som liker å trene og lever en sunn livsstil.