Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

Questbar Blueberry Muffin 12x60g
Questbar Blueberry Muffin 12x60g

Questbar Blueberry Muffin 12x60g

468,-
468,-
Utsolgt
Varenummer
X10223
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

Ny Questbar fra Quest Nutrition - myk og deilig smak, Blueberry Muffin

Questbar har en fantastisk smak og benytter seg av sunne varer som er uten ekstra karbohydrater og er rike på fiber. Hver bar inneholder så mye som 20-21 gram protein. Disse originale Questbar kommer fra den originale fabrikken og smaker helt fantastisk. Om ikke god smak er nok kan du også være sikker på at du får en bar som inneholder sunne råvarer som er bra for kroppen. Disse kan du spise på veien mot dine mål, og nyte hver eneste bit med god samvittighet! Den nye proteinbaren fra Quest Nutrition med smaken Blueberry Muffin er en kombinasjon av frisk blåbær og smak av pai. 

Dette er et cheat meal du med trygghet kan spise,ta den gjerne sammen med en kopp kaffe og server herlig muffinbar i din egen stue. Med lavt innhold av fett, kalorier og helt uten gluten kan du lene deg tilbake og nyte denne. Den proteinrike baren passer før eller etter en heftig treningsøkt eller rett og slett som enkel snacks.

På pakken følger det med oppskrifter som lar deg oppleve nye konsistenser og herlige smaker.
Alle barene er fri for gluten, soya og tilsatt sukker. 

  • 21 gram protein per bar
  • 190 kalorier per bar
  • 5 gram netto karbohydrater
  • Uten tilsatt sukker 
  • Masse fiber som gir god metthetsfølelse
  • Gluten- og hvetefri
Vis hele produkttekst
Næringsinnhold per Bar
Næringsinnhold Per bar 60g
Energi 190 Kcal
Protein

21 g

Karbohydrat 22g
- Hvorav sukkerarter 2 g 
Fett 6 g
- Hvorav mettet fett 2,5 g
- Hvorav transfett 0 g
Kostfiber 14 g
Salt 200 mg
Kalium 105 mg
Ingredienser

Proteinblanding (melkeprotein, myseprotein), maisfiber, (prebiotisk fiber), mandler, vann, erythritol, tørket blåbær, palmekjerneolje, naturlig smak, kakaosmør, havsalt, kanel, sukralose, bakepulver, cellulose gummi, xanthan gummi, stevioglysoider (stevia)

Mer Info

Eskene har amerikansk datomerking, hvilket betyr at de merker MM.DD.YY istedet for DD.MM.YY som vi er vant med i Norge. Hvis det står f.eks. 09/01/17 så betyr det altså 1. september 2017 og ikke 9. januar 2017

Produsent
QUEST NUTRITION
Se alle produkter fra QUEST NUTRITION

Quest Nutrition er produsent av de populære proteinbarene Questbar 

Questbar kombinerer god smak og sunne råvarer på en måte som gjør den ideell for trening. Questbar fra Quest Nutrition er det perfekt mellommåltid før og etter trening. Proteinbarene er proteinrike, sukkerfrie og har høyt fiberinnhold. Gir en god metthetsfølelse og smaker fantastisk!

Se vårt store utvalg av QuestBar med smak av cookies & cream, sjokolade, peanøtt, bær, vanilje, kokosnøtt, banan og mye annet.

Produktomtaler