Bungee Duo Trainer- Lett

Nå 99,-

Spar 1 300,- Førpris 1 399,-

Ikke lenger tilgjengelig

Ikke på lager

R.O.P.E.S BUNGEE DUO TRAINER gir deg enkel, morsom og effektiv trening.

Dette treningskonseptet passer midt i blinken for deg som vil kunne utføre en komplett treningsøkt uten å måtte bytte mellom masse apparater og utstyr. R.O.P.E.S Bungee utfordrer utholdenhet, hurtighet, spenst og styrke! Den gir enkelt og greit en komplett utfordring for kroppen. La treningspartneren eller treneren din motivere deg under treningen, så kan du selv fokusere på å ha god teknikk og kvalitet når du trener. Strikken kan også brukes om man er alene og brukes da ved for eksempel å feste den rundt et tre, i en dør eller en stolpe. 

Strikken leveres med Doorbag. Denne kan brukes som døranker, og gjør det lett for deg å sikre strikken i døren. Bare fest strikken i Doorbag, legg den over døren, lukk igjen og du er klar til å trene. Den tar lite plass, er enkel å ta med og kan brukes hvor som helst. For trenere og instruktører er det en stor fordel er at du kan trene hvor som helst, inne, ute, til og med på kontoret. 

Bungee Duo Trainer kommer med tre motstandsnivåer:

  • Lett - Oransje
  • Medium - Blå
  • Hard - Rød
Lett motstand egner seg best for rehabilitering, barn, eldre og de som ønsker lettere motstand. Medium motstand egner seg best for lett trente og godt trente voksne og ungdom. Hard motstand egner seg best for godt trente voksne og idrettsutøvere på høyt nivå. Laget i naturgummi!
 
Artikkelnummer: 300911
Varekode: 300911
R.O.P.E.S