Royal Glide - White / Rose Gold
Royal Glide - White / Rose Gold Royal Glide - White / Rose Gold Royal Glide - White / Rose Gold Royal Glide - White / Rose Gold Royal Glide - White / Rose Gold Royal Glide - White / Rose Gold Royal Glide - White / Rose Gold

Royal Glide - White / Rose Gold

Utsolgt
Varenummer
X14522
  • Gratis bytte i 30 dager

Reebok Royal Glide sko i hvit med rosegull detaljer er en sporty sneaker som ser smashing ut og føles komfortabel på foten!

En av våre favoritter! Ren stil, passer til alt og er superbehagelige på. God støtdempende såle gjør at du kan være aktiv hele dagen uten å få vondt i føttene.

Egenskaper:

  • Nylon og semsket skinn for komfort, støtte og stil
  • Low-cut for økt mobilitet og bevegelsesfrihet
  • Die-cut EVA mellomståle for lett demping og støtdemping
  • Fiskebein, høy slitasje gummi yttersåle for godt grep 
  • Farge: hvit med rosegull


Artikkelnummer: CN4487

Vis hele produkttekst
Produsent
Reebok
Se alle produkter fra Reebok

Reebok leverer treningsklær til deg som ønsker å yte maks på trening. Dette er den sterkeste kolleksjonen av treningsklær ute, ikke bare for Crossfit-trening, men for all funksjonell trening og styrketrening. Klærne er spesielt tilpasset funksjon, passform og kvalitet etter et samarbeid med profesjonelle utøvere. Vi må jo nevne at Reebok er hovedsponsor av Crossfit! Her finner du tøffe treningsklær for all type tøff trening både til dame og herre!

Vi har naturligvis også et stort utvalg av treningssko tilpasset crossfit. Vi håper du finner inspirasjon i treningsklærne og treningskoene fra Reebok og vi skal gjøre vårt ytterste for å holde deg oppdatert med nyheter til enhver tid!

Produktomtaler