Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-60% SPAR 119,-
RoundSling 2 m
RoundSling 2 m RoundSling 2 m RoundSling 2 m RoundSling 2 m

RoundSling 2 m

Tilbudspris 80,- Før 199,-
Tilbudspris 80,- Før 199,-
På lager
Varenummer
X11427
  • Gratis bytte i 30 dager

RoundSling 2 m er et slakklinetilbehør som gjør at din slakkline skal tåle hyppigere og røffere bruk.

Slakkliner har blitt kjempepopulært i det siste og det med god grunn! De er gøy å holde på med samtidig som det utfordrer og trener opp balanse, stabilitet og kjernemuskulatur. Den gode treningen man får gjør at slakkliner passer like bra på et treningssenter som hjemme i hagen. Det finnes mange forskjellige typer slakkliner å velge mellom og Gibbon Slacklines har alternativer som passer for alt fra barn og voksne til nybegynnere og mer avanserte brukere som vil hoppe og trikse. 

RoundSling 2 m er et tilbehør som gir din slakkline et ekstra robust festepunkt. RoundSling er laget for å tåle en arbeidsbelastning på 10 kN som tilsvarer over 1000 kg kraft. Har du denne kan du være trygg på at du kan gjøre det aller meste av triks og akrobatikk uten at du hverken skader eller ryker båndet på din slackline eller festepunktet.

Artikkelnummer: 13344

Vis hele produkttekst
Teknisk informasjon
  • RoundSling 2 m
  • Materiale: 100 % Polyester
  • Bredde: 5 cm
  • Lengde: 2 m
  • Vekt: 700 g
Produsent
GIBBON SLACKLINES
Se alle produkter fra GIBBON SLACKLINES

GIBBON Slacklines har siden 2007 utviklet fantastiske produkter som er utfordrende å mestre, men som samtidig er ekstremt morsomt å holde på med. På denne måten ønsker de å inspirere individer til å bygge sin selvsikkerhet, kontinuerlig pushe seg selv og å vokse forbi sine nåværende fysiske begrensninger.

Produktomtaler