Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

Beastie Bar & Stands X-Firm
Beastie Bar & Stands X-Firm Beastie Bar & Stands X-Firm Beastie Bar & Stands X-Firm Beastie Bar & Stands X-Firm Beastie Bar & Stands X-Firm Beastie Bar & Stands X-Firm

Beastie Bar & Stands X-Firm

559,-
559,-
Utsolgt
Varenummer
X10019
  • Gratis frakt over 800,-
  • Gratis bytte i 30 dager
 

RumbleRoller Beastie Bar er et redskap som gjør egenmassasje til en enkel, fleksibel og intenst god opplevelse.

De fleste massasjeredskapene av denne typen er lite praktisk å bruke og gjør det vanskelig å nå områder som rygg, skuldre og armer. Noen ganger må man også bruke mye energi for å rulle redskapet, og veldig store mengder trykk for i det hele tatt å kjenne noe som helst.

RumbleRoller har laget Beastie Bar for å unngå akkurat disse problemene. Istedenfor de glatte plastrullene man ofte finner på et vanlig håndholdt massasjeredskap har Rumble Roller brukt Beastie-baller. Dette gjør at du kan få ekte dyptgående massasje ved bruk av et håndholdt redskap.

Beastie Bar er også det eneste håndholdte massasjeredskapet du kan bruke helt uten hender. De medfølgende støttene gjør at du kan massere hele kroppen på en ny måte, helt hands-free og uten kluss. Hver eneste lille del av Beastie Bar har blitt utviklet med tanke på kvalitet og ergonomi, noe som gjør dette til et sikkert kjøp.

Den ekstra harde versjonen har de harde Beastie-ballene, og passer godt til erfarne brukere som ikke lenger får effekt av mykere massasjeprodukter.

Du velger RumbleRoller Beastie Bar & Stands X-Firm om du 

  • Ønsker et håndholdt massasjeapparat i høy kvalitet
  • Har vonde triggerpunkter og muskelsmerter
  • Er erfaren og trenger et hardt massaseredskap
  • Ikke føler god effekt av massasjeruller
  • Ønsker et redskap du enkelt kan ta med deg og bruke over alt
  • Ønsker det beste håndholdte massasjeapparatet på markedet

Artikkelnummer: BRXT2
Vis hele produkttekst
Mer Info

Hvorfor bruke støttene?

 

Rumble Roller Beastie Bar Stands

Støttene gir deg flere fordeler ved bruk av din Beastie Bar.

Høyde og "Hands-Free Support"

Støttene hever din Beastie Bar 1,3 cm ekstra over bakken. Dette gjør at det blir lettere å treffe de vanskelige punktene, og du kan jobbe uten hender.

Retensjon

Støttene holder Beastie Baren fast på en slik måte at du lettere kan bruke den fra gulvet.

Festesystem

Støttene kan i tillegg til å være frittstående også skrus inn i en vegg. Dette gjør at du kan bruke Beastie Baren stående for å treffe faste punkter du vet du sliter med.

 

Produsent
RUMBLEROLLER
Se alle produkter fra RUMBLEROLLER

RumbleRoller leverer massasjeruller av meget høy kvalitet.
Massasjerulle fra RumbleRoller er skapt for egenmassasje. RumbleRoller har med sin patenterte teknologi blitt en favoritt blant folk som bruker massasjeruller. Med sine karakteristiske knotter trenger RumbleRoller inn i alle muskelknuter og gir den en god massasje. Knottene er harde nok til å trenge godt inn i musklene, men myke nok til at de ikke vil gjøre skade på skjelett og benvev. Rett og slett den ultimate massasjerullen for mest mulig effektiv egenmassasje.

Produktomtaler