Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

Beastie & Base X-Firm
Beastie & Base X-Firm Beastie & Base X-Firm Beastie & Base X-Firm Beastie & Base X-Firm Beastie & Base X-Firm Beastie & Base X-Firm Beastie & Base X-Firm Beastie & Base X-Firm

Beastie & Base X-Firm

399,-
399,-
Utsolgt
Varenummer
X10017
  • 90 dagers åpent kjøp

RumbleRoller Beastie er en meget effektiv massasjeball. Medfølgende base gjør det enkelt å ta selv de vanskeligste triggerpunktene dine.

Vi har alle vært der. Et vondt punkt på ryggen, i nakken eller skinka ødelegger konsentrasjon og setter en stopper for livsgleden. Vanligvis ville du kanskje poppet en smertestillende eller prøvd å ignorere det, men aldri igjen. Rumble Roller Beastie lar deg komme til på selv de vanskeligste triggerpunktene dine.

Vanlige massasjeballer er enten for store, for små, for harde eller for myke. Dette gir dårlig tilgang og dårligere blodgjennomstrømning. I tillegg kan de være for absorberende, ha for små knotter, ha for mange knotter eller for få knotter. Det er vanskelig å lage den perfekte massasjeballen, men RumbleRoller har klart det. Ballen er akkurat passe stor, har akkurat passe mange knotter som er fordelt utover på en akkurat passe måte.

Dette gjør RumbleRoller Beastie til et veldig godt verktøy for deg som sliter med muskelsmerter og triggerpunkter som er vanskelige å nå med ruller og andre massasjeballer. Den ekstra harde versjonen har knotter som er egnet for erfarne brukere. Knottene tar meget dypt og treffer selv triggerpunkter flere lag ned.

Du velger RumbleRoller Beastie & Base X-Firm om du 

  • Ønsker en massasjeball som er utviklet for de aller vanskeligste punktene
  • Har vonde triggerpunkter og muskelsmerter
  • Er erfaren og ønsker en meget hard og effektiv ball
  • Ikke føler god effekt av massasjeruller
  • Ønsker et redskap du enkelt kan ta med deg og bruke over alt
  • Ønsker den beste massasjeballen på markedet

Diameter: 75 mm
 
Artikkelnummer: BXA
Vis hele produkttekst
Mer Info

Hvorfor bruke basen?
 

Rumble Roller Beastie Base

Den medfølgende basen er mer enn kun en plass å parkere din Beastie når du ikke bruker den. Basen er en fundamental og patentert del av Beastie-systemet, og gir deg flere fordeler ved bruk av din Beastie.

Høyde

Basen hever din Beastie 1,3 cm ekstra over bakken. Dette gjør at det blir lettere å treffe de vanskelige punktene.

Intensivering

Basen orienterer din Beastie slik at en av knottene holdes godt fast i posisjon slik at den peker rett opp. Dette garanterer maksimal dybde og penetrering av muskulatur og triggerpunkter.

Stabilisering

Basen hindrer Beastien i å rulle. Dette gjør at du kan bruke massasjeteknikker på en mer kontrollert måte. I tillegg kan du jobbe sidelengs for å skape mer kraft inn mot muskulaturen. Dette gir mer dyptgående massasje.

Retensjon

Basen holder Beastien fast på en slik måte at du lettere kan bruke den fra gulvet.

Festesystem

Basen kan i tillegg til å være frittstående også skrus inn i en vegg. Dette gjør at du kan bruke Beastien stående for å treffe faste punkter du vet du sliter med.

Produsent
RUMBLEROLLER
Se alle produkter fra RUMBLEROLLER

RumbleRoller leverer massasjeruller av meget høy kvalitet.
Massasjerulle fra RumbleRoller er skapt for egenmassasje. RumbleRoller har med sin patenterte teknologi blitt en favoritt blant folk som bruker massasjeruller. Med sine karakteristiske knotter trenger RumbleRoller inn i alle muskelknuter og gir den en god massasje. Knottene er harde nok til å trenge godt inn i musklene, men myke nok til at de ikke vil gjøre skade på skjelett og benvev. Rett og slett den ultimate massasjerullen for mest mulig effektiv egenmassasje.

Produktomtaler