Fri frakt over 500,-

Gratis bytte og retur

1-4 dager levering

Over 700 000 ordrer sendt i Norge

Midsize Original

Tilbudspris 524,- Før 749,-
Tilbudspris 524,- Før 749,-
Utsolgt
Varenummer
X10987
  • Fri frakt over 500,-
  • 1 - 4 dager levering!
 

RumbleRoller er verdens mest effektive massasjerulle

Vanlige massasjeruller komprimerer det myke vevet i kroppen din i et forsøk på å løse opp knuter og triggerpunkter. Den flate overflaten kan hjelpe, men vil kreve mye rulling over lang tid. I tillegg vil ikke flate ruller nå dypt nok i muskelvevet, som gjør at effekten ofte er overfladisk og kortvarig.

RumbleRoller Midsize Original har spesialdesignede knotter som både er faste og fleksible. Disse virker dypt i muskulaturen på samme måte som en massasjeterapist. Når du ruller med RumbleRoller Midsize Original vil knottene kna langs formen til din egen kropp, noe som strekker muskulatur og mykt vev på en skånsom og effektiv måte i flere retninger.

Dette hjelper kroppen å slippe triggerpunktene og gjør at de mest vanlige typer av muskelsmerter forsvinner. Knottene på din RumbleRoller Midsize Original er hardere enn muskler og bindevev, men mykere enn bein. Dette gjør rullen meget trygg og fleksibel å bruke over hele kroppen. Originalversjonen har knotter i en fasthet som passer bra for nybegynnere og personer som ikke har rullet veldig mye før.

Ved bruk av enkle teknikker kan du justere hvor mye press din RumbleRoller skaper. Ved å skifte vektfordeling eller plassering kan du redusere kontaktoverflaten du har mot knottene. Dette øker trykket på enkelte av knottene, og skaper dyptgående massasje som løser opp selv de hardeste triggerpunkter.

Du velger RumbleRoller Midsize Original om du

  • Ønsker en kort massasjerulle som er enkel å ha med
  • Har vonde triggerpunkter og muskelsmerter
  • Er nybegynner og trenger en mykere rulle
  • Ikke føler god effekt av flate massasjeruller

Størrelse: 55,8 cm x 22,5 cm
 
Artikkelnummer: RRM226
 

For øvelsesguide, besøk produsenten sin hjemmeside her.

Sjekk blogginnlegget vårt for tips til øvelser med Rumble Roller.

RUMBLEROLLER
Se alle produkter fra RUMBLEROLLER

RumbleRoller leverer massasjeruller av meget høy kvalitet.
Massasjerulle fra RumbleRoller er skapt for egenmassasje. RumbleRoller har med sin patenterte teknologi blitt en favoritt blant folk som bruker massasjeruller. Med sine karakteristiske knotter trenger RumbleRoller inn i alle muskelknuter og gir den en god massasje. Knottene er harde nok til å trenge godt inn i musklene, men myke nok til at de ikke vil gjøre skade på skjelett og benvev. Rett og slett den ultimate massasjerullen for mest mulig effektiv egenmassasje.