Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

-40% SPAR 1000,-
BounceUp Trampoline
BounceUp Trampoline BounceUp Trampoline BounceUp Trampoline

BounceUp Trampoline

Tilbudspris 1 499,- Før 2 499,-
Tilbudspris 1 499,- Før 2 499,-
På lager
Varenummer
372700
  • 90 dagers åpent kjøp

Abilica BounceUp er en ny og morsom måte å trene både kondisjon og balanse på!

 

Hvis du er ute etter en ny og annerledes måte å trene kondisjon på er denne perfekt for deg. I tillegg til kondis vil både ben og balanse få kjørt seg godt når du gjennomfører en økt på denne fitness trampolinen. Håndtaket som er festet på trampolinen gir deg muligheten til å hoppe raskere for å få økt intensitet. Trampolinen har god sprett og er laget for å vare lenge under tung og hyppig bruk. Abilica BounceUp monteres raskt og enkelt, uten verktøy, ved hjelp av «klikk låser» sånn at du kan komme igang med treningen så fort som mulig.

 

Høyde: 34 cm fra gulv opptil ramme

 

Artikkelnummer: 372700

Vis hele produkttekst
Spesifikasjoner
  • 36 stk. separate strikker.
  • 6 stk. vinklede ben med gummifot
  • Justerbart håndtak som også kan tas helt av.
  • Trampolinen er 112,5 cm. bred.
  • Maksimal brukervekt 120 kg.
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler