Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-20% SPAR 130,-
ECO YogaMat
ECO YogaMat ECO YogaMat ECO YogaMat ECO YogaMat ECO YogaMat ECO YogaMat

ECO YogaMat

Tilbudspris 519,- Før 649,-
Tilbudspris 519,- Før 649,-
På lager
Varenummer
300441
  • Gratis bytte i 30 dager

Denne yogamatten er produsert i miljøvennlige materialer og er spesielt godt egnet for trening av Yoga og Pilates. Matten er tofarget og 4 mm tykk. Størrelsen er 175 x 61 cm. Matten leveres med en treningsplansje. Produsert i TPE

Vis hele produkttekst
Teknisk informasjon
Lengde   175 cm
Bredde 61 cm
Tykkelse   4 mm
Tilbehør Treningsplansje
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler