Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

-42% SPAR 2115,-
Treningspakke Susann Frustøl
Treningspakke Susann Frustøl Treningspakke Susann Frustøl Treningspakke Susann Frustøl Treningspakke Susann Frustøl Treningspakke Susann Frustøl Treningspakke Susann Frustøl Treningspakke Susann Frustøl Treningspakke Susann Frustøl Treningspakke Susann Frustøl Treningspakke Susann Frustøl Treningspakke Susann Frustøl

Treningspakke Susann Frustøl

2 969,- Før 5 084,-
1 x StepUp Pro Stepkasse - Sort   + 1 064,-
1 x Pump Set Vektstangsett - Sort   + 407,-
1 x TrainingMat ECO Treningsmatte   + 219,-
1 x Mini Bands ECO Naturgummi 3pk Treningsstrikk   + 187,-
1 x Hex Dumbbell Manual 10 kg   + 247,-
1 x Kettlebell Vinylbelagt 8 kg   + 375,-
1 x Kettlebell Vinylbelagt 12 kg   + 469,-

* Påkrevde felter

På lager

Varenummer
bundle-tp-sf
 • 90 dagers åpent kjøp

Abilica Treningspakke Susann Frustøl er en pakke satt sammen av Susann Frustøl sine favoritter til hjemmetrening! 

 

Pakken består av:

Abilica StepUp Pro Stepkasse - Sort

Abilica Pump Set Vektstangsett - Sort

Abilica TrainingMat ECO Treningsmatte

Abilica Hex Dumbbell Manual 10 kg

Abilica Mini Bands Set ECO Treningsstrikker

Abilica Kettlebell Vinylbelagt 8 kg

Abilica Kettlebell Vinylbelagt 12 kg

 

Abilica stepkasse strammer opp baken, lår og legger, samtidig gir de deg bedre kondisjon og rask forbrenning av kalorier. Gir også god koordinasjonstrening.

 

Stepkasse med overflatemål 32x90 cm og 2 høydealternativer (13 og 18 cm). Overflaten er gummibelagt for å gi et godt fotfeste. Produsert i myk plast som demper steget og derfor er snillere mot knærne. Stepkassen ligger meget stødig på gulvet.

 

Ekstra klosser an kjøpes i tillegg om du ønsker en høyere stepkasse (kr. 199,- per par.) Disse bygger 5cm ekstra

 

Abilica Pumpset er designet for å gi hele kroppen en skikkelig god treningsøkt.

 

Dette er et supert vektsett som kan brukes både hjemme og på senter. Her kan du trene knebøy, utfall, step up, roing, skulderpress og mye mer!

 

Feltet på vektstangen kan fylles med vektskiver som er 20 cm - men husk at låsene også skal på! Stangen er laget slik at den tåler det som det er plass til av denne type vekskiver på den. Det er plass til max 1 stk. ekstra 5 kg vektskive (eller 1,25 kg eller 2,5 kg) på hver side i tillegg til det som følger med som standard

 

Mer info:

 • Grepsvidde: 88 cm
 • Vektskive 5 kg: Diameter 26 cm, tykkelse 5 cm
 • Vektskive 2,5 kg: Diamenter 21,5 cm, tykkelse 4,3 cm
 • Vektskive 1,25 kg: Diameter 18 cm, tykkelse 3,2 cm
 • Vektskivene er fylt med sement

Abilica TrainingMat ECO er en universell treningsmatte egnet til alle typer mattetrening, inkludert yoga!

 

Treningsmatten er produsert i miljøvennlig EVA-materiale, som er 100% resirkulerbart. Struktur. på overflatene av matten sørger for at den kan brukes på begge sider. Treningsmatten er meget lett i vekt, luktfri og ekstra slitesterk.

 

Egenskaper:

 • Lengde: 180 cm
 • Bredde: 60 cm
 • Tykkelse: 5,5 mm
 • Farge: Sort

Abilica Hex Dumbbell Manual 10 kilo er gummiert og sekskantet utforming som gjør den genial til øvelser som krever mer stabilitet. Selges stykkvis.

 

Den gummierte overflaten fører til en lenger levetid på manualen, gulv / matte og stativ. Utfør de tradisjonelle øvelsene med hantel, men også øvelser som renegade row, push-ups og andre intensive øvelser uten at manualen triller avgårde.

 

Abilica Mini Bands Set ECO er treningsstrikker i naturgummi som er enkle å ta med seg sånn at du kan trene hvor som helst!

 

Disse freshe treningsstrikkene fra Abilica gir effektiv styrketrening av både over- og underkropp. Settet leveres med en praktisk nettingpose for oppbevaring og inneholder tre ulike motstandsnivåer. Lilla er lett, rosa er medium og grå er hard. Strikkene egner seg godt til oppvarming for å få mer muskelaktivering.

 • Lett å ta med seg for enkel tilgang til styrketrening når man reiser
 • Bruk de under øvelser som glute bridge og hip thrust for maksimal aktivering av rumpemuskulaturen
 • Sklir ikke ut av plassering
 • 100% naturgummi
 • Allergivennlig

Abilica Vinyblelagt Kettlebell 8 kg og 12 kg. med bredt godt håndtak!

 

Bli sterkere, mer utholdende og få bedre fleksibilitet, stabilitet og balanse med kettlebelltrening! Abilica Kettlebell i støpejern med lakk, delvis trukket med farget vinylbelegg i mørk grå. Vinylbelegget og gummifoten gir ekstra god beskyttelse for gulvet. 

Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler