570 Tredemølle
570 Tredemølle

570 Tredemølle

23 999,-
23 999,-
Utsolgt
Varenummer
300495
  • Gratis bytte i 30 dager

Schwinn® 570 treadmill er en toppmodell for deg som vil ha det beste når du trener.

En tredemølle med mange muligheter som gir utfordrende trening beskriver denne tredemøllen på en god måte. Den drives av en 3.0 CHP motor med en topphastighet på 19 km/t kan du løpe raske intervaller uten noe problem. En maksimal stigning på 15% gir deg en suveren mulighet til å løpe i bratt motbakke. Softrak™ dempingssystem sørger for komfortabel løping og gjør det lett å kunne løpe lange distanser uten å føle ubehag. Du kan velge mellom 26 forhåndsinnstilte treningsprogrammer og følge progresjonen din på den bakgrunnsbelyste LCD skjermen. Med innebygde høyttalere og holder for nettbrett og iPad kan du lese avisen, se nyheter eller se på Youtube uten hodetelefoner på. På varme dager eller intense økter kan du kjøle deg ned med den integrerte viften for å gjøre treningen din mer behagelig. Denne tredemøllen har virkelig mange funksjoner, gir utfordrende trening og har god komfort. 

Schwinn® 570 kan lade dine enhet via USB, koble til MP3 spiller i tillegg til å ha innebygde høyttalere og integrert vifte. Følg utviklingen på din trening ved å laste opp dine treningsøkter via USB til Schwinn Connect og videre til MyFitnessPal. Krever USB minnekort som er ekstrautstyr.

Du kjøper Schwinn® 570 om du vil ha en tredemølle som:

  • Gjør det enkelt å følge din treningsprogresjon
  • Vil ha en toppmodell med mange funksjoner
  • Vi ha en mølle som er komfortabel og brukervennlig

Nettbrett og pulsbelte medfølger ikke. Maksimal brukervekt 140 kg.
 

Dette produktet leveres gratis hjem på dør, på bakkeplan.


Artikkelnummer: 300495

Vis hele produkttekst
Produsent
SCHWINN
Se alle produkter fra SCHWINN

Schwinn har de vært en ledende innovatør i treningsbransjen siden 1966, når de banet vei i utviklingen til å trene hjemme med den revolusjonerende Exerciser-sykkelen. Når du bruker Schwinns treningsutstyr vil du ikke bare føle deg bra, men vi mener også at du får det ganske moro i mellomtiden. Schwinn Fitness - Feel Good for Life.

Produktomtaler