Fri frakt over 500,-

Gratis bytte og retur

1-4 dager levering

Over 700 000 ordrer sendt i Norge

SolBrun Betakaroten 30 kapsler x 3
SolBrun Betakaroten 30 kapsler x 3 SolBrun Betakaroten 30 kapsler x 3

SolBrun Betakaroten 30 kapsler x 3

Tilbudspris 269,- Før 537,-
Tilbudspris 269,- Før 537,-
På lager
Varenummer
401606
  • Gratis frakt over 500,-
  • Gratis bytte
 

SolBrun Betakaroten 30 kapsler x 3 er et betakarotentilskudd spesielt designet for best opptak av virkestoffene, og for best utnyttelse av solingen!

 

X-life Solbrun er produsert fra naturlige plantekilder, og inneholder flere aktive ingredienser for best opptak og utnyttelse av hovedingrediensen Betakaroten.

 

Betakaroten er et A-vitamin som lagres i kroppen og som gir en fin gylden brunfarge ved å aktivere fargepigmenter i huden (melanin), samt gir huden en bedre beskyttelsesevne mot solstrålene så man lettere unngår solbrenthet. Produktet kan med fordel brukes hele sommerhalvåret, eller i perioder med bruk av solarium.

Sol Brun inneholder naturlig Betakarotenkompleks fra alge (Dunaliella Salina), i mengde som gir maks tillatt dosering. I tillegg får du virkestoffer som bedrer hudens fotosensibilitet - raskere respons på sollyset. For maks opptak av stoffene er det tilsatt Bioperine. Anbefalt dosering er 1 kapsel daglig.

Vis hele produkttekst
NutritionalContentAndIngredients
Solbærkjerneolje 380mg Bærer og kilde til gammalinolensyre
Dunaliella Salina 120mg Naturlig betakarotenkompleks fra alge
Hvorav naturlig betakaroten 3mg  
- Vitamin A (RE) 1,5mg  
Angelica ekstrakt 25mg Øker fotosensibiliteten
Bioperine* 5mg Patentert svart pepper ekstrakt*
Ingredienser

Ingredienser:
Druekjerneolje, dunaliella salina, gelatin, stabilisator (glyserol), angelica ekstrakt, Bioperine® (Piper nigrum L), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), farge (jernoksid).

Kvalitetssikring

Våre kosttilskudd produseres i henhold til internasjonale produksjonsstandarder. Produksjonsfasiliteter er underlagt Mattilsynet i Norge og innbefatter HACCP-prinsippene. Et laboratorium foretar utvalgte analyser og kvalitetssikrer alle produkter.

Warning

Advarsel:

Dette er et kosttilskudd, og skal ikke erstatte et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Produktet oppbevares utilgjengelig for barn.

Produsent
X-LIFE
Se alle produkter fra X-LIFE

X-life sin egen linje med kosttilskudd, treningsutstyr, klær og accessories. 

I tillegg til å være et stort varehus med nett, så har vi også vår egenproduserte serie med kosttilskudd spesielt rettet mot aktive og idrettsutøvere / atleter. 

Alle kosttilskuddproduktene i X-life serien er produsert på anerkjente fabrikker i Norge. 
I denne serien har vi plukket ut råvarer og sammensetninger for best mulig kvalitet. Når det kommer til kosttilskudd for bedre prestasjoner, så er vår mening at kvalitet på det man inntar er det viktigste! 

Produktomtaler