Speed Her - Berry / Wine / Lilac
Speed Her - Berry / Wine / Lilac Speed Her - Berry / Wine / Lilac Speed Her - Berry / Wine / Lilac Speed Her - Berry / Wine / Lilac Speed Her - Berry / Wine / Lilac Speed Her - Berry / Wine / Lilac Speed Her - Berry / Wine / Lilac

Speed Her - Berry / Wine / Lilac

Bilde av størrelsesguide for Reebok sko dame

Størrelsesguide
Utsolgt
Varenummer
X14523
  • Gratis bytte i 30 dager

Reebok Speed Her i trendy rødfarge er for de tøffe jentene som trener varierte øvelser!

Hils på den oppgraderte Crossfitskoen Speed Her, designet spesielt for de spreke jentene som tar enhver utfordring. Ved å ta i bruk data fra tusentalls kvinnelige Crossfittere har Reebok skapt den ultimate Crossfitskoen for deg. Skoene gir god støtte og stabilitet samtidig som de føles komfortable på. Egne soner som gir fleksibilitet for bevegelse. Sålene er laget slik at de gir godt grep både på gulv og under klatring i tau. Robust og meget stabil sko for tunge løft og høy fart.

Egenskaper:

  • Spesialdesignet for jenter
  • Vevet Jaquard overdel
  • Gir god støtte og stabilitet
  • Neoprene kant rundt for å øke komforten
  • Lav profil gir optimal stabilitet under tunge løft og hopp
  • Yttersåle som sitter godt både på gulvet og er super til å klatre i tau
  • Farge: Rustrød
Artikkelnummer: CN4858

 

Vis hele produkttekst
Produsent
Reebok
Se alle produkter fra Reebok

Reebok leverer treningsklær til deg som ønsker å yte maks på trening. Dette er den sterkeste kolleksjonen av treningsklær ute, ikke bare for Crossfit-trening, men for all funksjonell trening og styrketrening. Klærne er spesielt tilpasset funksjon, passform og kvalitet etter et samarbeid med profesjonelle utøvere. Vi må jo nevne at Reebok er hovedsponsor av Crossfit! Her finner du tøffe treningsklær for all type tøff trening både til dame og herre!

Vi har naturligvis også et stort utvalg av treningssko tilpasset crossfit. Vi håper du finner inspirasjon i treningsklærne og treningskoene fra Reebok og vi skal gjøre vårt ytterste for å holde deg oppdatert med nyheter til enhver tid!

Produktomtaler