Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

Speedwick Graphic Tee - Medium Grey Heather
Speedwick Graphic Tee - Medium Grey Heather Speedwick Graphic Tee - Medium Grey Heather Speedwick Graphic Tee - Medium Grey Heather Speedwick Graphic Tee - Medium Grey Heather Speedwick Graphic Tee - Medium Grey Heather Speedwick Graphic Tee - Medium Grey Heather Speedwick Graphic Tee - Medium Grey Heather Speedwick Graphic Tee - Medium Grey Heather

Speedwick Graphic Tee - Medium Grey Heather

Utsolgt
Varenummer
X14390
  • 90 dagers åpent kjøp

Reebok Speedwick Graphic Tee passer utmerket til harde og svette treningsøkter!

Dette er en digg T-skjorte å trene i. Den er hurtigtørkende og har gode tekniske egenskaper som gjør at du kan føle deg tørr, selv under intens aktivitet. Den har et stort pring på ryggen og Reebok logo på brystet.

Egenskaper:

  • Speedwick teknologi
  • Hurtigtørkende
  • Fukttransporterende
  • Farge: Grå
  • Materiale: 100% polyester

Artikkelnummer: D93764

Vis hele produkttekst
Produsent
Reebok
Se alle produkter fra Reebok

Reebok leverer treningsklær til deg som ønsker å yte maks på trening. Dette er den sterkeste kolleksjonen av treningsklær ute, ikke bare for Crossfit-trening, men for all funksjonell trening og styrketrening. Klærne er spesielt tilpasset funksjon, passform og kvalitet etter et samarbeid med profesjonelle utøvere. Vi må jo nevne at Reebok er hovedsponsor av Crossfit! Her finner du tøffe treningsklær for all type tøff trening både til dame og herre!

Vi har naturligvis også et stort utvalg av treningssko tilpasset crossfit. Vi håper du finner inspirasjon i treningsklærne og treningskoene fra Reebok og vi skal gjøre vårt ytterste for å holde deg oppdatert med nyheter til enhver tid!

Produktomtaler