Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

SR Oversized Genser Dame - Sort
SR Oversized Genser Dame - Sort SR Oversized Genser Dame - Sort SR Oversized Genser Dame - Sort SR Oversized Genser Dame - Sort SR Oversized Genser Dame - Sort

SR Oversized Genser Dame - Sort

Bilde av størrelsesguide for Reebok klær dame

Størrelsesguide
Utsolgt
Varenummer
403749
  • Gratis bytte i 30 dager

Reebok SR Oversized Genser i sort er en bestselgende, oversized hettegenser til dame! Favoritt til og fra trening og for en sporty hverdagslook.

 

Hold deg på topp i denne komfortable hettegenseren, laget av bomullsfleece med en to-lags hette for å holde deg varm og uansett vær. Den store passformen gir deg god plass til å bevege deg. Bruk den til oppvarming, til og fra trening og på hviledager hvor du ønsker en sporty look!

 

Egenskaper:

  • Oversized passform
  • To-lags hette
  • Komfortabel
  • Farge: Sort
  • Materiale: 80% bomull, 20% polyester fleece

Artikkelnummer: GM9071

SKU: 403749

Vis hele produkttekst
Produsent
Reebok
Se alle produkter fra Reebok

Reebok leverer treningsklær til deg som ønsker å yte maks på trening. Dette er den sterkeste kolleksjonen av treningsklær ute, ikke bare for Crossfit-trening, men for all funksjonell trening og styrketrening. Klærne er spesielt tilpasset funksjon, passform og kvalitet etter et samarbeid med profesjonelle utøvere. Vi må jo nevne at Reebok er hovedsponsor av Crossfit! Her finner du tøffe treningsklær for all type tøff trening både til dame og herre!

Vi har naturligvis også et stort utvalg av treningssko tilpasset crossfit. Vi håper du finner inspirasjon i treningsklærne og treningskoene fra Reebok og vi skal gjøre vårt ytterste for å holde deg oppdatert med nyheter til enhver tid!

Produktomtaler