Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

Stanton Oversized T-skjorte Herre - Gul
Stanton Oversized T-skjorte Herre - Gul Stanton Oversized T-skjorte Herre - Gul Stanton Oversized T-skjorte Herre - Gul Stanton Oversized T-skjorte Herre - Gul Stanton Oversized T-skjorte Herre - Gul Stanton Oversized T-skjorte Herre - Gul

Stanton Oversized T-skjorte Herre - Gul

Utsolgt
Varenummer
400769
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

Better Bodies Stanton Oversized Tee i gul er en stilig nyhet for deg som vil se bra ut på trening!

 

Dette er en fresh T-skjorte du kan bruke til både trening og fritid. Den har en normal lengde og løs passform som er luftig og behagelig. En oversized logo printet over øvre del av ryggen er perfekt for å vise frem favorittmerket ditt!

 

Egenskaper:

  • Crew neck
  • Normal lengde
  • Løs passform
  • Farge: Gul
  • Materiale: 100% bomull

Artikkelnummer: 120913

Vis hele produkttekst
Produsent
Better Bodies
Se alle produkter fra Better Bodies

Treningsklær fra Better Bodies er spesialdesignet for styrketrening og fitness. 

Kvaliteten, passformen og designet på treningsklærne fra Better Bodies er svært god, og er et resultat av et 20 år langt samarbeid mellom produsenten og atleter med sine krav til hva gode treningsklær skal være. Better Bodies har et tøft uttrykk i klærne sine, og er ikke redde for å lansere de sprekeste nyhetene først. Tights, topper, gensere og bukser er alle spesielt tilpasset trente kropper. Better Bodies også treningsbelter, drareimer, treningshansker og annet tilbehør til trening.

X-life har som eneste forhandler i Norge fått tildelt status som "Premium Dealer" av Better Bodies!Som "Premium Dealer" får vi enkelte produkter som kun selges hos X-life i Norge, og vi er først ute med alle produktnyheter. 

Produktomtaler