Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

Stanton Sweat Shorts - Greymelange
Stanton Sweat Shorts - Greymelange Stanton Sweat Shorts - Greymelange Stanton Sweat Shorts - Greymelange Stanton Sweat Shorts - Greymelange Stanton Sweat Shorts - Greymelange Stanton Sweat Shorts - Greymelange

Stanton Sweat Shorts - Greymelange

Utsolgt
Varenummer
X14834
  • 90 dagers åpent kjøp

Better Bodies Stanton Sweat Shorts i grå er behagelige å bruke og har et klassisk design og litt tapered passform!

Denne digge shortsen passer like bra til trening og fritid som den gjør til å slappe av på sofaen når du har hviledag. Den har både strikk og snøring i livet for at den skal sitte som du vil. Det er to lommer på lårene med plass til det mest essensielle som mobil, nøkler og lommebok. 

Egenskaper:

  • Strikk og snøring i livet
  • Kontraststripe på benet
  • Løs passform
  • Farge: Svart
  • Materiale: Solid 50% bomull 50% polyester, Mélange 70% bomull 30% polyester

 

Artikkelnummer: 120912-940
Vis hele produkttekst
Produsent
Better Bodies
Se alle produkter fra Better Bodies

Treningsklær fra Better Bodies er spesialdesignet for styrketrening og fitness. 

Kvaliteten, passformen og designet på treningsklærne fra Better Bodies er svært god, og er et resultat av et 20 år langt samarbeid mellom produsenten og atleter med sine krav til hva gode treningsklær skal være. Better Bodies har et tøft uttrykk i klærne sine, og er ikke redde for å lansere de sprekeste nyhetene først. Tights, topper, gensere og bukser er alle spesielt tilpasset trente kropper. Better Bodies også treningsbelter, drareimer, treningshansker og annet tilbehør til trening.

X-life har som eneste forhandler i Norge fått tildelt status som "Premium Dealer" av Better Bodies!Som "Premium Dealer" får vi enkelte produkter som kun selges hos X-life i Norge, og vi er først ute med alle produktnyheter. 

Produktomtaler