Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

Stanton Tank - Washed Black
Stanton Tank - Washed Black Stanton Tank - Washed Black Stanton Tank - Washed Black Stanton Tank - Washed Black Stanton Tank - Washed Black Stanton Tank - Washed Black Stanton Tank - Washed Black Stanton Tank - Washed Black

Stanton Tank - Washed Black

Utsolgt
Varenummer
X14831
  • 90 dagers åpent kjøp

Better Bodies Stanton Tank i svart fremhever musklene dine og er like behagelig som bomull!

Denne singleten er perfekt å bruke når du vil flexe litt. Den har kontastfarger og ekstra lengde i front og på bakside gir den et fresht design som ser bra ut. 

Egenskaper:

  • Bred rygg
  • Løs passform
  • Deilig å trene i
  • Farge: Svart
  • Materiale: Solid: 100% Organisk bomull, Mélange: 80% BCA fri bomull 15% polyester

 

Artikkelnummer: 120914-994
Vis hele produkttekst
Produsent
Better Bodies
Se alle produkter fra Better Bodies

Treningsklær fra Better Bodies er spesialdesignet for styrketrening og fitness. 

Kvaliteten, passformen og designet på treningsklærne fra Better Bodies er svært god, og er et resultat av et 20 år langt samarbeid mellom produsenten og atleter med sine krav til hva gode treningsklær skal være. Better Bodies har et tøft uttrykk i klærne sine, og er ikke redde for å lansere de sprekeste nyhetene først. Tights, topper, gensere og bukser er alle spesielt tilpasset trente kropper. Better Bodies også treningsbelter, drareimer, treningshansker og annet tilbehør til trening.

X-life har som eneste forhandler i Norge fått tildelt status som "Premium Dealer" av Better Bodies!Som "Premium Dealer" får vi enkelte produkter som kun selges hos X-life i Norge, og vi er først ute med alle produktnyheter. 

Produktomtaler